Αγώνας Σπόρ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Την τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το 5ο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι διανύει η Xanthi FC. Μετά τα «διπλό» επί της ΑΕΚ, του Παναιτωλικού, του Παναθηναϊκού αλλά και την μοναδική ήττα μακριά από το Xanthi FC Arena από την Λάρισα η ξανθιώτικη ομάδα προετοιμάζεται για τη νέα αποστολή, αυτή στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης ανέβασαν τους ρυθμούς σε μία απαιτητική προπόνηση. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης υπήρξαν ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους, προσαρμοσμένους για διαφορετικές απαιτήσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μπαξαβανίδης.

Διαιτητής του Σαββατιάτικου αγώνα (17:15) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ορίστηκε να είναι ο Αριστείδης Βάτσιος (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), α’ βοηθός ο Χρήστος Ακρίβος (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθός ο Ανδρέας Φωτόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών), 4ος διαιτητής ο Σπυρίδων Κολυτάς (ΕΠΣ Λασιθίου), διαιτητής VAR ο Γιώργος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας) και διαιτητής AVAR ο Ράινχρντ Μπούξμπάουμ (ΕΠΣ Αν. Αττικής).

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Φάμπιο Στάρτζεον παρέλαβε το βραβείο του MVP της Xanthi FC στον αγώνα με τον Άρη, όπως αυτός ψηφίστηκε από τους φιλάθλους στα social media της ομάδας. Η βράβευσή του πραγματοποιήθηκε στο «Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ» από τον Λεύκιππο Ξάνθης σε ένα διαφορετικό απόγευμα για όλους. Η Xanthi FC αποδέχθηκε την πρόσκληση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Λεύκιππου και ο Πρόεδρός του Πέτρος Τσίλογλου έδωσε το τιμητικό έπαθλο στον Στάρτζεον, ενώ από την πλευρά της η ξανθιώτικη ΠΑΕ δώρισε μία υπογεγραμμένη – από τους ποδοσφαιριστές – εμφάνιση της ομάδας. Στο τέλος ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ήταν εύστοχος και στις μπασκετικές του προσπάθειες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button