Ειδήσεις

Νέας τεχνολογίας χόλτερ ρυθμού

Η χρήση χόλτερ ρυθμού είναι κάτι συνηθισμένο για άτομα που παρουσιάζουν συμπτώματα δυσλειτουργιών στην καρδιά τους και οι καρδιολόγοι στα Βόρεια Προάστια μάς προτείνουν τη χρήση συσκευών νέας τεχνολογίας.

Τι προσφέρουν τα νέα χόλτερ ρυθμού;

  • Τα νέα χόλτερ ρυθμού είναι πολύ πιο ελαφριά, ξεχωρίζουν για τον εργονομικό τους σχεδιασμό και φέρουν αδιάβροχη τεχνολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες ανενόχλητος, αφού μπορεί όχι μόνο να ασκηθεί, αλλά και να πλυθεί, χωρίς να επηρεάζεται η συνεχής καταγραφή των παλμικών διακυμάνσεων της καρδιάς του ασθενή. Οι καινοτόμες αυτές συσκευές, βάρους 18 μόλις γραμμαρίων, έχουν διάρκεια μνήμης 180 ημερών και αυτονομία μπαταρίας για συνεχή καταγραφή για 8 ημέρες.
  • Συν τοις άλλοις, τα νέα χόλτερ ρυθμού καθιστούν εφικτή την ανίχνευση επεισοδίων κολπικής μαρμαρυγής, τα οποία δεν συνοδεύονται από συμπτώματα και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές επιπλοκές, στην περίπτωση που δεν υπάρξει έγκαιρη διάγνωση για την έναρξη της κατάλληλης θεραπείας.
  • Παράλληλα πρωτοπορούν στην ποιότητα καταγραφής και ανάλυσης, στην ευχρηστία της συσκευής με πατενταρισμένες μεθόδους τοποθέτησης.
  • Επιπλέον, μπορούμε να βρούμε τα τελευταίας τεχνολογίαςχόλτερ ρυθμού στην αγορά σε προσιτές τιμές.

Τι κερδίζει ο ασθενής χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας χόλτερ ρυθμού;

  • Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν πλέον χόλτερ ρυθμού ιδιαίτερα μικρά, ελαφριά και εύχρηστα και δεν κουράζουν ούτε περιορίζουν τον ασθενή για όση ώρα χρειάζεται να το φορέσει.
  • Ο ασθενής μπορεί πλέον να παρακολουθείται εξ αποστάσεως, μέσω cloud, από τον θεράποντα γιατρό του ή από κάποια ιατρική μονάδα.

Πώς τα νέα χόλτερ ρυθμού βοηθούν τους γιατρούς;

  • Κατ’ αρχάς, τα τελευταίας τεχνολογίας χόλτερ ρυθμού συμβάλλουν στην αποτελεσματική ανάλυση προτύπων για υψηλή ακρίβεια στα αποτελέσματα: Το λογισμικό προσφέρει ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο να ελέγξετε και, αν χρειαστεί, να τροποποιήστε τους τύπους QRS και να ταξινομήσετε τις μορφές.
  • Επίσης, μας προσφέρουν αξιολόγηση μιας καταγραφής χόλτερ κατά μέσο όρο σε 10-15 λεπτά: Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χρόνου με αυτόματη ανίχνευση θορύβου. Δε χρειάζεται να προβάλετε ή να αναλύσετε την καταγραφή περισσότερο από μια φορά για να αποκλείσετε θορυβώδη κανάλια ή θορυβώδη τμήματα.
  • Παρέχεται ακόμη η δυνατότητα Cloud server και online παρακολούθησης των ασθενών σε πραγματικό χρόνο από τα τελευταίας τεχνολογίας χόλτερ ρυθμού.
  • Επιλογή της απαγωγής ανίχνευσης QRS, ώστε να μειώνεται ο αριθμός των χαμένων μεσοδιαστημάτων. Χάρη στην πολυκαναλική ανίχνευση QRS, ο αριθμός των χαμένων μεσοδιαστημάτων είναι περιορισμένος.
  • Διάρκεια μνήμης της συσκευής 180 ημερών.
  • Διάρκεια συνεχούς, ποιοτικής καταγραφής έως και 8 συνεχόμενων ημερών.

Οι νέες τεχνολογίες έχουν μπει στη ζωή μας και όχι μόνο σε ό,τι αφορά τη διασκέδασή μας, αλλά πολύ περισσότερο στον τομέα της υγείας. Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, οι καρδιολόγοι στα Βόρεια Προάστια, είναι πολύ πιθανό να σας συστήσουν να προβείτε σε χρήση χόλτερ ρυθμού νέας γενιάς που προσφέρει τεράστιες ευκολίες τόσο στον ασθενή όσο και στον ίδιο τον γιατρό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button