Ειδήσεις

Παρουσία Σκουρλέτη ολομέλεια του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Παρουσία του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, την Τρίτη 1 του Οκτώβρη. Στην ολομέλεια έγινε ο απολογισμός των επάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων (αυτοδιοικητικών, ευρωβουλευτικών και εθνικών) της άνοιξης και του καλοκαιριού και αναπτύχθηκε ενδιαφέρουσα συζήτηση σε σχέση με την ερμηνεία των αποτελεσμάτων.

Ο Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης επικοινώνησε την πολιτική διακήρυξη που εγκρίθηκε ομόφωνα από την κεντρική επιτροπή το διήμερο 27 &28 Σεπτέμβρη στα πλαίσια της ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα από το κείμενο της πολιτικής διακήρυξης “καλούνται όλοι οι Δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες” να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ώστε κατά την πορεία προς το 3ο Συνέδριο “να συνδιαμορφωθεί ένα κόμμα μαζικό, λαϊκό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό που θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και θα δίνει ρεαλιστικές και προοδευτικές απαντήσεις σε όλα τα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας”.

Όλες και Όλοι εμείς, άνθρωποι με διαφορετικές παραδόσεις, αριστεροί, σοσιαλιστές, αγωνιστές και αγωνίστριες του κομμουνιστικού, του οικολογικού και του φεμινιστικού κινήματος, προοδευτικοί δημοκρατικοί πολίτες του κέντρου, που υπερασπίζονται ατομικά, κοινωνικά δικαιώματα και ελευθερίες, διακηρύσσουμε τη πρόθεση μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να οικοδομήσουμε την Αριστερά της εποχής μας. Στην ολομέλεια συμμετείχαν τα δεκάδες νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εγγραφούν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα οργανώνεται κεντρικά και τοπικά η μεγάλη καμπάνια εγγραφής νέων μελών.

από το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button