Τρίτο Μάτι

Οπου ακούς πολλά κεράσια…
Γράφει ο Κοσμάς Ν. Γεωργιάδης

*Οπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Το ίδιο ισχύει και για τα μεγάλα λόγια. Μεγαλειώδεις λόγοι γεμάτοι με φαμφάρες και τυμπακοκρουσίες.

Ας φροντίζουμε να μην παρασυρόμαστε και ο νοών νοείτω…

*1.500 Ξανθιώτες το απόγευμα της Κυριακής στα Πηγάδια απόλαυσαν την ομάδα της πόλης μας να κερδίζει 3 – 1 το Βόλο και να σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά πό 5 αγωνιστικές, σημειώνοντας 4 νίκες.

Κάτι καλό γίνεται φέτος στην ομάδα μας και χρειάζεται τη στήριξη περισσότερων φιλάθλων.

*Την Τετάρτη και ώρα 11.00 στην κεντρική πλατεία μαθητές από σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς. Μία ώρα αργότερα, σε ανάμνηση της ημέρας της απελευθέρωσης θα πραγματοποιηθεί συμβολική πορεία πανηγυρικής πομπής σε από το δρομολόγιο του στρατού που απελευθέρωσε την Ξάνθη.

*Απαράδεκτη η κατάσταση την Παρασκευή στα τραπεζικά καταστήματα, λόγω συντάξεων, επιδομάτων, πληρωμων ΕΝΦΙΑ,εφορίας κ.λ.π. Πολύς κόσμος ταλαιπωρήθηκε και περίμενε αρκετή ώρα για να εξυπηρετηθεί. Υπάρχουν και αυτοί που δε γνωρίζουν και αδυνατούν να τακτοποιήσουν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά. Πότε θα καταλάβουν ότι δεν πρέπει να τα βάζουν όλα τις ίδιες ημερομηνίες;

*Σύμφωνα με τις σημερινές προγνώσεις της ΕΜΥ αναμένονται βροχές την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Ευχόμαστε μέχρι τότε ν’ αλλάξουν τα προγνωστικά.

*Στη “γειτονιά των αγγέλων” βρίσκεται ο Γιάννης Σιούτας. Σε ηλικία μόλις 43 ετών “έφυγε” από τη ζωή. Ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button