2ος ο Ιωάννης Τσακμάκης & 5ος ο Δημήτρης Σαββόπουλος Του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Το μεσημέρι του Σαββάτου 21 του Σεπτέμβρη 2019, δύο αθλητές ποδηλάτες του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ στόμωσαν πολλούς αμφισβητίες που κοτσυφούσαν με την αμετροέπειά τους ποδηλατικά την τελευταία χρονιά.

Ο Ιωάννης Τσακμάκης, στέλεχος του Δήμου Ξάνθης στην υπηρεσία του Πρασίνου, τερμάτισε 2ος και κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο.

Ενώ ο Δημήτρης Σαββόπουλος, στέλεχος τωμ Ενόπλων Δυνάμεων κατάφερε και απέσπασε με ηρωική προσπάθεια την 5η θέση στο βάθρο της κατηγορίας Β των ΜΑΣΤΕΡΣ.


Υποστήριξη σε αυτήν την επική τους προσπάθεια έκαναν ο βετεράνος ποδηλάτης και Πρόεδρος του ΠΗΓΑΣΟΥ Ξάνθης Αφεντούλης Τσακιρίδης και η Πανελληνιονίκης Ποδηλασίας και φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Στελλίνα Σπανίδου.

Το δηλώνουμε ξανά προς γνώσιν:

“Ο Πήγασος Ξάνθης είναι κάτι παραπάνω από τα λογότυπα μιας ποδηλατικής φανέλας”. Και να μην ξεχνάμε ότι το ίδιο διάστημα, στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η νέα διάδοχη ποδηλατική γενιά της Πόλης, στο πρόσωπο του Μιχαήλ Άγγελου Ευστρατίου ποδηλατούσε 700 χιλιόμετρα μακριά στο Κλεινόν Άστυ, δοκιμάζοντες τις γνώσεις και τις αρετές που πρέπει να έχει ο αληθινός αθλητής ποδηλάτης, ανάμεσα σε 300 ποδηλάτες και 44 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς το σπάσιμο της αλυσίδας στάθηκε μοιραίο στον τελευταίο γύρο και χάθηκε ο τερματισμός στη δεκάδα.”

Με εκτίμηση

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ