ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ALFAGREEN ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Η ALFAGREEN ( ΑΛΦΑΓΚΡΙΝ ) είναι μία δυναμική επιχείρηση με έδρα την Ξάνθη. Η πορεία της ξεκινά από το 1992 στο χώρο των δομικών και μονωτικών υλικών. Πάντα πιστή στην τάση της εποχής παρέχει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες της στον πελάτη της .

Η  ALFAGREEN ( ΑΛΦΑΓΚΡΙΝ )  είναι μία  δυναμική  επιχείρηση με έδρα την Ξάνθη. Η πορεία της ξεκινά από το 1992 στο χώρο των δομικών και μονωτικών υλικών.



  Πάντα πιστή στην τάση της εποχής παρέχει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες της στον πελάτη της .


  Σήμερα επίκαιρη όσο ποτέ  δημιούργησε το νέο της κατάστημα δίνοντας λύσεις και διέξοδο στα ενεργειακά προβλήματα των κτιρίων,  παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και διασφαλίζοντας τον πελάτη για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των ενεργειακών παρεμβάσεων που θα κάνει .  


Τα εγκαίνια του καταστήματός έγιναν στην οδό Γ. Σταύρου 7-15 (Κτίριο Αναστασιάδη) το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 11:30 το πρωί  παρουσία πλήθος κόσμου.


  Με την ευκαιρία των εγκαινίων έγινε  έκθεση των υλικών και συστημάτων για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων.


·ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ & ΣΟΜΠΕΣ


(στερεών καυσίμων) ΠΕΛΛΕΤ ή ΞΥΛΟΥ


·ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ  ΟΨΕΩΝ


·ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ


·ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ


ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ


·ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ



ΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ALFAGREEN



ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ


ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΤΗΡΙΑ


Ο τομέας των κτηρίων και των μεταφορών αποτελούν τους μεγαλύτερους καταναλωτές ενέργειας στη χώρα. Τα κτήρια στην Ελλάδα ευθύνονται περίπου για το 36% της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης ενώ, κατά την περίοδο 2000-2005, αύξησαν την ενεργειακή τους κατανάλωση κατά περίπου 24%, μία από τις μεγαλύτερες αυξήσεις στην Ευρώπη.


Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους τα ελληνικά κτήρια είναι ιδιαιτέρως ενεργότερα είναι η παλαιότητά τους και η μη ενσωμάτωση σύγχρονης τεχνολογίας σε αυτά, λόγω έλλειψης σχετικής νομοθεσίας τα τελευταία 30 χρόνια.


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ


Η ενεργειακή επιθεώρηση αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο διάγνωσης της ενεργειακής κατάστασης των υφιστάμενων κτιρίων και των δυνατοτήτων βελτίωσής της αλλά και της εφαρμογής της νομοθεσίας για την ενεργειακή απόδοση των νέων κτιρίων. Τα οφέλη από τον ΚΕΝΑΚ είναι οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά. Τα οικονομικά οφέλη αφορούν κυρίως στον περιορισμό των λειτουργικών εξόδων και εξόδων συντήρησης των κτιρίων και στην αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας.


Τα κοινωνικά οφέλη αφορούν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, ενώ τα περιβαλλοντικά οφέλη αφορούν στον περιορισμό των εκπομπών ρύπων, κυρίως διοξειδίου του άνθρακα, με σημαντική συμβολή στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Η alfagreen αναλαμβάνει πλήρως σε συνεργασία με ενεργειακούς επιθεωρητές όλη την διαδικασία ενεργειακής επιθεώρησης, παράλληλα γίνονται προτάσεις στηριγμένες σε επιστημονικά δεδομένα για την μείωση του κόστους λειτουργίας του ακινήτου σας, έχοντας ως συνέπεια την σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων σε καθημερινή βάση.



ΠΡΟΙΟΝΤΑ ALFAGREEN


ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ ΜΕ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΕΝΟΥ – Μοντέλο: GS-180


Ειδικά σχεδιασμένος ηλιακός θερμοσίφωνας υψηλής πιέσεως με σωλήνες κενού. Αυτός ο ηλιακός θερμοσίφωνας δεν χρειάζεται αντιψυκτικά, συντήρηση. Αντοχή μέχρι -40C βαθμούς celsiou και δεξαμενή επικαλούμενη εσωτερικά με ΤΙΤΑΝΙΟ και μετά με ειδική Blue-Gold σμάλτο πορσελάνη ψημένη στους 900C βαθμούς celsiou, καθιστώντας το έως και δέκα φορές ανθεκτικότερο από τα συμβατικά με επίστρωση ανοξείδωτου ατσαλιού και υαλόκραμα.


ΔΕΞΑΜΕΝΗ (Γερμανικής τεχνολογίας)


Χωρητικότητα (lt) : 180


Εσωτερικά Φ360mm : Titanium Steel


 ( με επικάλυψη πορσελάνη )


Εξωτερικά Φ460mm : Stainless Steel


Βάρος (χωρίς νερό) : 50 kg.


Μόνωση : 50mm Πολυουρεθάνη


Αντίσταση : 4000 W / 220V / 50Hz


Θερμό – Μονωτικά Κουφώματα


EUROPA 5500 HYBRID


Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην απόλυτη μόνωση που απαιτούν οι έντονες κλιματολογικές συνθήκες. Ένας μοναδικός συνδυασμός της Θερμοδιακοπής με την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα, που χαρίζει “έντονη ταυτότητα” σε κάθε χώρο.


Ο μοντέρνος σχεδιασμός με απαλές γραμμές και κομψές καμπύλες, αφήνει μία αυθεντική αίσθηση τελειότητας, που ικανοποιεί κάθε σύγχρονη αρχιτεκτονική απαίτηση. Προσφέρει απόλυτη στεγανότητα στο νερό και τον αέρα (ακόμα και όταν η ταχύτητα του ανέμου και της βροχής αγγίζει τα 210 χλμ. την ώρα)


Ακόμη στην Alfagreen (πεζόδρομος Γεωργίου Σταύρου 7-15 στη Κεντρική πλατεία) του κυρίου Αναστασιάδη στην Ξάνθη θα βρείτε :


Εξωτερική Θερμομόνωση


Θερμό – Μονωτικά Κουφώματα


Οργανικά Συστήματα


Ανόργανα Συστήματα


Φωτοβολταϊκά


Ενεργειακοί Καυστήρες


Σόμπες pellet


Και γενικά ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ λύσεις ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΩΡΑΚΙΚΗΣ.


Πληροφορίες 25410/84909, Fax:25410/7340.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button