Αγώνας Σπόρ

Η XANTHI FC ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΦΛΙΣΚΑ

Στο ημίχρονο του αγώνα της 5ης αγωνιστικής μεταξύ της Xanthi FC και του Βόλου ΝΠΣ την ερχόμενη Κυριακή (28/9, 17:00) η ξανθιώτικη ΠΑΕ θα τιμήσει τον Κώστα Φλίσκα.

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας μας ολοκλήρωσε πέρσι την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ήρθε στην Ξάνθη το 2005 από την Αναγέννηση Καρδίτσας κι έκτοτε καθιερώθηκε, αγωνιζόμενος σε όποια θέση χρειάστηκε, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Xanthi FC. Πέρα από τα αγωνιστικά του προσόντα, το ήθος και ο χαρακτήρας του τον έκαναν βασικό στέλεχος της ομάδας και επί σειρά ετών πρώτο αρχηγό της Ξάνθης.

Με την ομάδα μας συμμετείχε σε 290 επίσημα παιχνίδια και σε περισσότερα από 20.000 αγωνιστικά λεπτά (20.413). Σκόραρε 2 φορές, είχε 5 ασίστ και τα κορυφαία highights της καριέρας του ήταν ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος το 2015 καθώς και η πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ομάδας με το «διπλό» στο Μπέλφαστ επί της Λίνφιλιντ.

Η Xanthi FC επέλεξε να «αποσύρει» το Νο 21 από τις διαθέσιμες επιλογές των ποδοσφαιριστών της φέτος, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του Κώστα Φλίσκα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button