Η ΣΕΚΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ

Όπως μαθαίνουμε πολλοί είναι οι μνηστήρες της ΣΕΚΑΠ και πολλά είναι τα σενάρια που “παίζουν” γύρω από το θέμα της πώλησης της ή όχι. δεν γνωρίζει πια κανείς τι είναι σωστό και τι όχι.

Η ΣΕΚΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ


Όπως μαθαίνουμε πολλοί είναι οι μνηστήρες της ΣΕΚΑΠ και πολλά είναι τα σενάρια που “παίζουν” γύρω από το θέμα της πώλησης της ή όχι.


δεν γνωρίζει πια κανείς τι είναι σωστό και τι όχι.


Δεν γνωρίζουμε αν αληθεύουν τα σενάρια ότι είναι μεγάλο το ενδιαφέρoν Τούρκων επενδυτών, καλό είναι όμως ως χώρα και περιοχή να πουλήσουμε και όχι να ξεπουλήσουμε το βιός μας.


 



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ Ο Ε Ο;


Στην πλατεία Aντίκα το σταντ του δήμου ενημερώνει τους επισκέπτες της παλιάς πόλης ότι ο χάρτης θα τους οδηγήσει στα αξιοθέατα της παλιάς πόλης.


Βέβαια υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που ο δήμος ξέχασε να λύσει ή δεν είδε και μάλιστα είναι απορίας άξιο γιατί από εκείνο το δρόμο περνούν ο δήμαρχος, οι επικεφαλής των παρατάξεων και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι για να πάνε στο δημαρχείο.


Μα…καλά κανένας δεν είδε ότι στο σταντ εκτός από κηδειόχαρτα, δεν έχει χάρτη;


Κύριοι αντί να σχεδιάζετε μεγαλόπνοα προγράμματα τουριστικής αξιοποίησης της πόλης δεν ξεκινάτε από τα απλά;


Από εκείνα δηλαδή που ενημερώνουν τον κόσμο ποια μέρη να επισκεφθεί;


Ας ξεκινήσουμε από τα απλά, τα καθημερινά και θα έρθουν τα μεγάλα.


 



ΘΕΛΩ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟ


ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


Έτοιμος να ανεβεί στα έδρανα ο Μ. Φανουράκης για να πείσει τους Ξυνιδικούς από την απέναντί πλευρά των εδράνων του δημοτικού συμβουλίου να επιτρέψουν στον φίλο του το Σάββα Μελισσόπουλο να συμμετάσχει στο ΔΣ του πολιτισμού.


Ήρεμα Μανώλη το εμπεδώσαμε ότι θέλεις πολύ τον Σάββα στο πλευρό σου.



FΤην ώρα που ο Παναγιωτίδης, της μείζονος αντιπολίτευσης, έδινε τη μάχη για να πάρουν οι εργαζόμενοι το κάτι τις τους ως έναντι, λόγω των γιορτών του Πάσχα, μιας και η επιχείρηση Ροδόπη-Νέστος που εργαζόντουσαν είναι υπό εκκαθάριση. η κ. Πατσίδου εξέφρασε τις σκέψεις της για την εκ νέου τοποθέτηση του Μ. Τσέπελη στην προεδρία της ΔΕΥΑΞ, ο Τόπ Ισμέτ κοίταζε με τρόπο την έξοδο από το δημοτικό συμβούλιο. Βιαζόταν να αποχωρήσει λόγω αναλειμένης υποχρέωσης και έψαχνε αφορμή να την “κάνει” όχι για πάντα από το δημοτικό συμβούλιο, αλλά για κείνο το βράδυ μόνο.


ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


ΚΗΔΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΔΝΤ


Το πιο ωραίο το είπε ο Βορίδης στην Επιτροπή ποιότητας και ζωής μόλις τελείωσε η συνεδρίαση το μεσημέρι της Τρίτης, όταν συνδημότης από τη Σταυρούπολη ζήτησε την έγκριση της λειτουργίας γραφείου κηδειών και αυτό στάθηκε η αφορμή οι σύμβουλοι να συζητήσουν την ανάγκη ή όχι της ύπαρξης στην Σταυρούπολη του γραφείου κηδειών.


Χαριεντίζοντας ο Νίκος Φωτιάδης είπε ότι τώρα με το ΔΝΤ θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και θα μειωθούν οι τιμές και συμπλήρωσε ο Βορίδης.


“Θα χρειαστεί γιατί με την πολιτική που ακολουθείτε, θα μείνουν μόνο γέροι εκεί πάνω, άρα θα χρειαστεί”.


Τι ήθελε να πει ο ποιητής;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button