Αποστολή του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην Τουρκία

Σε Συνέδριο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Άγκυρας στην Τουρκία στις  12 Ιανουαρίου 2012 παρευρέθηκαν ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανός Μωραΐτης , ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ, ο Β’ Αντιπρόεδρος  κ. Σερκάν Χατίπ, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου κ. Ελένη Κίτσου και η Υπεύθυνη Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ.

Σε Συνέδριο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Άγκυρας στην Τουρκία στις  12 Ιανουαρίου 2012 παρευρέθηκαν ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανός Μωραΐτης , ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ, ο Β’ Αντιπρόεδρος  κ. Σερκάν Χατίπ, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου κ. Ελένη Κίτσου και η Υπεύθυνη Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Ανθή Παναγιώτου.

 Το Συνέδριο ήταν υπό την αιγίδα του ΤΟΒΒ (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Τουρκίας) και  του EURO CHAMBERS (Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιμελητηρίων) .

 Την εκδήλωση παρακολούθησαν 250 Σύνεδροι από την Τουρκία καθώς και από άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες.

 Στόχος του Επιμελητηρίου Ξάνθης ήταν η πραγματοποίηση συνεργασιών με Επιμελητήρια Ξένων Χωρών, τόσο σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα όσο και σε Επίπεδο επιχειρηματικών συναντήσεων.

 Στις 13 Ιανουαρίου 2012 την αποστολή του Επιμελητηρίου υποδέχθηκε ο Γ. Γραμματέας του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Άγκυρας. Στην συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις για την προώθηση  Βιομηχανικών  και Αγροτικών προϊόντων της Ξάνθης.

 

 Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ   

 Ελένη Κίτσου  

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button