Αγώνας Σπόρ

XANTHI FC – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 3-0

Το κενό των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, κάλυψε η Xanthi FC, με το φιλικό προετοιμασίας που έδωσε την Κυριακή με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Κίκο Ραμίρεθ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 1 και είδε την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, μία εβδομάδα πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση, με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (15/9, 19:00) για την 3η αγωνιστική.


Στον αγώνα της Κυριακής στο Xanthi FC Arena, νικήτρια ήταν η Xanthi FC με σκορ 3-0. Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από τα δύο αυτογκόλ των φιλοξενούμενων στο 8′ και το 24′, το γκολ του Μπαριέντος στο 76′ με σουτ, απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης που συνεχίζει την προετοιμασία του για την Γ! Εθνική. Ο Ντε Αμορίμ είχε δοκάρι στο 75′ στην πιο χαρακτηριστική ευκαιρία, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα της Xanthi FC πραγματοποίησε ο Μουλέν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Τζιβαρτζίδης – Ομέρ Κεχαγιά) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής της ΕΠΣ Ξάνθης.

XANTHI FC: Σάο Μπέντο (46′ Σταθάκης), Λισγάρας (46′ Καρασαλίδης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Θυμιάνης (65′ Μανίσογλου), Ντε Λούκας, Μουλέν (65′ Τερκί), Πολέττο, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο (73′ Μπαριέντος), Γκαργκαλατζίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ψυχουδάκης, Χακή Τζαμπάζ, Βουλγαρίδης, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Ζυγκολάρης, Ξαντινίδης, Κουκουρίγκος, Χασάνογλου. Έπαιξαν και οι: Ναθαναηλίδης, Βουλγαρίδης, Βρίγκος, Καλλίδης, Τσιτάκ Ερντέμ, Χιντ Ιμέρ, Χασάν Κ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button