Ειδήσεις

ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ

Με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη, η Xanthi FC ξεκίνησε την προετοιμασία της για την συνέχεια των υποχρεώσεών της. Το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Xanthi FC, ο Τιμπό Μουλέν πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην ομάδα.

Το κενό στο πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έδωσε την ευκαιρία στην ξανθιώτικη ομάδα να συμπεριλάβει στον προγραμματισμό της μία φιλική αναμέτρηση. Το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Xanthi FC Arena ο Κίκο Ραμίρεθ θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση προετοιμασίας με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας.

Στην προπόνηση η ξανθιώτικη ομάδα δούλεψε στην κατοχή μπάλας, το pressing ενώ υπήρξαν αρκετά παιχνίδια με τακτική των υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Φασίδης, Άμπαντ και Μαλεζάς.

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μετατάρσιο και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες. Απουσιάζουν οι διεθνείς Κασά Καμαρά, Γιάννης Φάκκης και Κώστας Θυμιάνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button