Ειδήσεις

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση
Κατασχέθηκαν 7 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 10,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Καβάλα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι εντόπισαν τον 28χρονο να πουλάει στον 20χρονο, δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1,5 γραμμαρίου.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν οι παραπάνω συσκευασίες κοκαΐνης, καθώς επίσης άλλες δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ.

Ακολούθως, στην οικία του 28χρονου εντοπίσθηκαν ακόμη τρείς νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 7,3 γραμμαρίων, μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,4 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Συνολικά κατασχέθηκαν συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 10,6 γραμμαρίων, 2,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό 1.350 ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button