Ειδήσεις

Δωρεά για πρόγραμμα κατ οίκων υποστήριξης οικογενειών με ένα μέλος των οποίων πάσχει από άνοια

Η Ελληνική Εταιρεία ALZHEIMER NA και Συναφών Διαταραχών Νομού Ξάνθης είναι ένας μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός (ΜΚΟ) που ιδρύθηκε το 1998 έχοντας ως κύριο στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση των ανθρώπων που έχουν σχέση με την ασθένεια με ομιλίες, συμβουλές και παροχή έντυπου υλικού, καθώς και την παροχή βοήθειας με υλικά πρώτης ανάγκης στους ασθενείς με άνοια που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Στην πορεία της προεδρίας μου από το Σεπτέμβριο 2017 το πενταμελές Δ.Σ. του συλλόγου έχει διαπιστώσει ότι για την σωστή και αποτελεσματική βοήθεια στους ασθενής και στο συγγενικό προσωπικό των ασθενών, καλό θα ήταν να τους παρέχουμε την απαραίτητη φροντίδα κατ οίκων τους.

Μετά την επιστολή μας με ημερομηνία 14/01/2019, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΙΜΑ Κοινωφελούς Ιδρύματος ενέκρινε δωρεά για πρόγραμμα κατ οίκων υποστήριξης οικογενειών με ένα μέλος των οποίων πάσχει από άνοια.
Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ήδη ξεκίνησε την 1/08/2019 και θα διαρκέσει δώδεκα (12) μήνες και θα καλύψει τις αμοιβές απασχολούμενων, ήτοι ενός νοσηλευτή, νευρολόγου και καθαρίστριας, καθώς και άλλα τυχόν λειτουργικά έξοδα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας και προσωπικά εγώ ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας ALZHEIMER NA και Συναφών Διαταραχών Νομού Ξάνθης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους του ΤΙΜΑ επίσης την κύρια Μάγδα Τσολάκη, την κυρία Βίκη Δρόσου, τον κύριο Νικόλαο Λαλούμη το προσωπικό του λογιστικού γραφείου Παγωνάκη Δημήτριο για τεχνική και ψυχολογική υποστήριξη του έργου μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη και το προσωπικό του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Ξάνθης για την παραχώρηση γραφείου προς χρήση για τις δράσεις μας.

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος Συλλόγου:
Σάββας Μπουνταγκίδης

Χατζησταύρου 1, Ξάνθη. Τ.Κ.67100. Τηλ: 6945111023, 6984253489
E-mail: savvasmpoutakidis@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button