Ειδήσεις

“Η βραδιά” στο “Μονοπάτι της Ζωής”

“Η βραδιά” στο “Μονοπάτι της Ζωής” θα είναι στο εξής μια βραδιά μαγική με μπαλάντες, ποίηση κ.α. Χωρίς μεγάλες μπάντες. Θα ξεκινήσει από φέτος την Τετάρτη 21 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ. στο “Μονοπάτι της Ζωής” μπροστά στην πύλη του.

Ξανθιώτες καλλιτέχνες (μουσικοί, τραγουδιστές, ποιητές, ηθοποιοί, χορευτές κ.α.) θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, μπροστά στο κοινό της πόλης μας, κάθε χρόνο, μέσα στο 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου, στο “Μονοπάτι της Ζωής”, μπροστά στην πύλη του. Υπάρχει η φιλοδοξία να γίνει, όχι μόνο θεσμός, αλλα και το ξεχωριστό καλλιτεχνικό ποιοτικό ΓΕΓΟΝΟΣ της πόλης μας.

Όλα αυτά με τη συνέπεια και τη φροντίδα του νεοϊδρυθέντος συλλόγου “για το Μονοπάτι της Ζωής” (φιλοπεριβαλλοντικός – μορφωτικός – πολιτιστικός σύλλογος “Μονοπάτι της Ζωής” – Κοσύνθου Ξάνθης).

Φέτος καταθέτουν την εγγύησή τους οι: Μπάμπης Κούκος, Δημήτρης Λεβάκης, Χρύσα Μωραϊτη, Ελσα Καρυώτη, Τάσος Καουσλίδης, Τάκης Μιχαηλίδης, Τάσος Συμεωνίδης, Αγγελος Ξανθόπουλος, Νάκης Ξανθόπουλος, Πηνελόπη Καμπάκη Βιουγιουκλή, Θωμάς Βουγιουκλής, Κώστας Ταβουλτσίδης και Δημήτρης Βλάχος. Παρουσιάζει ο Γιάννης Στεφανίδης.

Σας περιμένουμε.
Η προσέλευση ελεύθερη.

Εκ μέρους του συλλόγου Μπάμπης Κούκος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button