Αγώνας Σπόρ

4η νίκη σε ισάριθμα φιλικά

Την 4η νίκη της σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια που έδωσε στη Βουλγαρία, πήρε η Xanthi FC που το απόγευμα της Παρασκευής αντιμετώπισε στο Pravets τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από τα δύο γκολ του Ζορντάν Φοσέ (71′, 74′) και το γκολ Έντζο Ρενέλα (79′) και με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που θα επιστρέψει από το Pravets το Σάββατο και στις προπονήσεις την Τρίτη το πρωί. Οι δύο επιθετικοί που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι, σημείωσαν τα πρώτα τους ανεπίσημα γκολ, με τον Γάλλο να σημειώνει 2 τέρματα στην 1η του συμμετοχή και τον δεύτερο να ανοίγει λογαριασμό στο σκοράρισμα, στο πολύ καλό διάστημα της Xanthi FC στο β’ μέρος.


Στο τελευταίο φιλικό ο Κίκο Ραμίρεθ χρησιμοποίησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σταθάκη (46′ Στεπάνοβιτς), Ντίρεσταμ (46′ Μπαξεβανίδη), Μαλεζά (80′ Τενεκέ), Λισγάρα (60′ Καρασαλίδη), Σόσα (76′ Λεωντσάκο), Θυμιάνη (46′ Κοβάσεβιτς), Καμαρά (46′ Ντε Λούκας), Φασίδη (60′ Φοσέ), Ντε Αμορίμ (46′ Στάρτζεον), Μπαριέντος (46′ Τζουρίτσκοβιτς), Γκαργκαλατζίδη (46′ Ρενέλα), ενώ ο Μεχντί Τερκί ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 8 Αυγούστου (19:00, Xanthi FC Arena) με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button