Ειδήσεις

Στην 45η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ.

Στην καθιερωμένη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, στα πλαίσια της 45ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου κ. Αντώνης Μουντάκης.

Στην επετειακή εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά, ο γ.γ. του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος, ο επικεφαλής του Μέρα 25 κ. Γιάνης Βαρουφάκης, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αρκετοί αντιστασιακοί του αντιδικτατορικού αγώνα και συγγενείς αποθανόντων αντιστασιακών.

Στη φωτογραφία από αριστερά: Γιώργος Μπρούλιας (μεταβατικός Δήμαρχος Αθηναίων), Πέννυ Καλύβα και Μιχάλης Σαββάκης, Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ αντίστοιχα, Κυριάκος Πιερρακάκης (Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής), και Αντώνης Μουντάκης (Πρόεδρος ΕΙΕΤ).

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button