*Θετικά σχολιάστηκε η επιστολή του προέδρου του ΔΣ του συλλόγου για την προστασία και αναβίωση της Παλιάς Πόλης και οι επισημάνσεις του για την κυκλοφορία των οχημάτων, η οποία δημοσιεύθηκε χθες στον “ΑΓΩΝΑ”.
Ο κ. Κουρτίδης ελπίζει η δημοτική αρχή που θ’ αναλάβει το Σεπτέμβριο να βάλει και 5 πινακίδες με όριο ταχύτητας!

*Πολύς κόσμος θα επισκεφθεί σήμερα και αύριο τα Αβδηρα.
Σήμερα, στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί περιφορά της εικόνας της πολιούχου Αγίας Παρασκευής και στις 21.30 στα πλαίσια των “Δημοκριτείων 2019” στην πλατεία Αβδήρων θα τραγουδήσει ο Σταύρος Σιόλας.

*Αρκετές μεταγραφές ουσίας πραγματοποίησε φέτος η ΠΑΕ Ξάνθη.
Παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει το στόχο της.
Οι φίλαθλοι με την αγορά των καρτών διαρκείας να δείξουν ότι στηρίζουν τη νέα προσπάθεια.
Στηρίζουμε όλοι την ομάδα της πόλης μας στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου.

*Δεν πραγματοποιήθηκε προχθές η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, αφού δεν υπήρξε απαρτία.
16 δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί ήταν τέτοιες μέρες και ώρες…

*Ξεκινά μια νέα περίοδος συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Ξάνθης και Campulung Ρουμανίας.
Η συγκεκριμένη προσπάθεια ωρίμανσε τα τελευταία χρόνια, τονίζει ο δήμαρχος Ξάνθης και οι δύο πλευρές θα προωθήσουν μια αμοιβαία συνεργασία για την υλοποίηση συμφωνιών και σχεδίων σε ποικίλες μορφές συνεργασίας, όπως οι τομείς τουρισμού, πολιτισμού και αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

*Το Σάββατο στις 9 το βράδυ στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα Φελώνης, ο πολιτιστικός σύλλογος οργανώνει μουσική βραδιά με τους Γιάννη Θεοδοσιάδη (λύρα – τραγούδι), Στέλιο Κολοβό (έγχορδα – τραγούδι), Δημήτρη Κυριακίδη (νταούλι), Νίκο Νικολαϊδη (μπουζούκι) και Απόστολο Καβαρατζή (πλήκτρα). Είσοδος με φαγητό 10 ευρώ.

*Πολλά παιδιά στις κατασκηνωτικές περιόδους της Μητρόπολης Ξάνθης στη Δρυμιά. Η λειτουργία της κατασκήνωσης θα περαιωθεί τέλος Ιουλίου με τα αγόρια Γυμνασίου – Λυκείου.