Ειδήσεις

Με 2 αθλητές ο ΚΟΞ στο πανελληνιο πρωτάθλημα

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών για την κολυμβητική περίοδο 2018-2019, όπου ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης έλαβε μέρος με δύο αθλητές του, την Τζούμα Ευαγγελία στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων και τον Γκάνα Αριστοτέλη στην κατηγορία Παμπαίδων – Πανκορασίδων

Τα παιδιά της Ευαγγελίας Πολίτου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη & στο Βόλο τον μήνα Ιούλιο. Οι αθλητές μας προσπάθησαν και να ξεπέρασαν τις ατομικές τους επιδόσεις μέσα από τον υψηλό ανταγωνισμό. Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης που για μια ακόμη φόρα απέδειξαν ότι με κόπο, υπομονή και πείσμα μπορείς να πετύχεις τα όνειρά σου. Αυτά τα παιδιά έχουν πυγμή και θέληση για να πετύχουν στη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα.

Ένα μεγάλο μπράβο στους κολυμβητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά και την αγωνιστικότητα που έδειξαν στη διάρκεια των αγώνων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην προπονήτριά μας Ευαγγελία Πολίτου η οποία στηρίζει και βρίσκεται ΠΑΝΤΑ δίπλα στα παιδιά πιστεύοντας στις δυνατότητες τους και καταβάλλοντας τις μέγιστες προσπάθειες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση & καλό καλοκαίρι!!!

Από τον ΚΟΞ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button