Ειδήσεις

INKA:”Οι σουβλατζήδες κ.α. σε έξαρση και οργασμό !!!!!”

Ενώ μειώθηκε ο ΦΠΑ, στα εδέσματά τους, αυτοί ανέβασαν τις τιμές, ενώ δεν έχει καμία σχέση η δήθεν έλλειψη χοιρινού.

Το ΙΝΚΑ καλεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν σουβλάκια μετά τις υπέρογκες αυξήσεις στα μαγαζιά που το εφάρμοσαν.
Ενώ αναμενόμενο ήταν η μείωση των τιμών με την πτώση του ΦΠΑ από 24% σε 13 %, τελικά μας κτυπάνε αντίστροφα με αυξήσεις των τιμών που ζητούν να πληρώσει ο καταναλωτής.
Στην χώρα που μαστίζεται από την ανεργία και την φτώχεια, το φαγητό του φτωχού ήταν το σουβλάκι, το οποίο τελικά αυξήθηκε περισσότερο από την μείωση του ΦΠΑ και σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει αντί μειώσεις, αυξήσεις που φθάνουν και τα 30%.

Βρήκαν την ευκαιρία τα μαγαζιά να αυξήσουν όλες τις τιμές των προϊόντων τους, ακόμα και σε αυτά που δεν έχουν σχέση με τις δήθεν αυξήσεις των κρεάτων.

Τυπικά αναφέρουμε σε μαγαζιά στον Χαλάνδρι Αττικής, η πίτα χωρίς κρέας αυξήθηκε 39%, Το τζατζίκι 29%, η επιπλέον τυροκαυτερή ή τυροσαλάτα σε 119%, θαυμάστε τις αυξήσεις των προϊόντων στον πίνακα που ακολουθεί.
Πράγματα που όσον αφορά την αισχροκέρδεια, η Ελλάδα σε αυτό, αποτελεί, ενιαίο χώρο.

Ζητούμε, παρότι αναπτύχθηκαν αυτά και πριν την κυβερνητική αλλαγή, να κάνει παρέμβαση ο νέος υπουργός Ανάπτυξης ο κος Άδωνης Γεωργιάδης, για να περιοριστεί η αισχροκέρδεια των μαγαζιών που είναι εις βάρος των καταναλωτών και της αίσθησης κοινωνικής σοβαρότητας, που επί τέλους έχουμε όλοι ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button