Ειδήσεις

Δήλωση Ελισσάβετ Γιαννίκη

Αγαπητοί/τες Συμπολίτες/Συμπολίτισες

Πριν από δύο μήνες περίπου απευθύνθηκα σε σας καταθέτοντας την υποψηφιότητα μου με το ΜΕΡΑ25 στις βουλευτικές εκλογές.

Ήρθα κοντά σας και αφουγκράστηκα τις ανησυχίες σας, τους προβληματισμούς σας, τις αντιθέσεις σας. Αυτούς τους δυο μήνες θα τους θυμάμαι για πάντα, όπως και τους καταπληκτικούς ανθρώπους συνεργάτες και συμπολίτες μου που γνώρισα σε αυτό το ταξίδι. Μέσα σ ένα τέτοιο πολιτικό σκηνικό, ανασφάλειας, και τρομοκρατίας περί χαμένης ψήφου που κυριάρχησε προεκλογικά αυτές τις μέρες, εσείς αποφασίσατε γενναία και τολμήσατε να αντισταθείτε, ψηφίζοντας ΜΕΡΑ25. Άνθρωποι καθημερινοί, γενναίοι, σοφοί που δεν αποδεχτήκατε και εναντιωθήκατε στην ερημοποίηση και την εξαθλίωση της χώρας μας και της ζωής σας. Εσείς είστε η δύναμη μας και ο πυρήνας του εγχειρήματος μας.

Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας και την αποδοχή σας είτε αυτή αποτυπώθηκε σε προσωπική ψήφο του ΜΕΡΑ25 είτε δεν αποτυπώθηκε. Το ότι αυτός ο άνισος και περιορισμένος χρονικά αγώνας μας έφερε κοντά είναι από μόνο του μια νίκη, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα είναι η μόνη.

Ένα όμορφο κεφάλαιο τελειώνει αυτή την Κυριακή και ένα άλλο αρχίζει τη Δευτέρα. Ας το ξεκινήσουμε μαζί. Το ποσοστό του ΜΕΡΑ25 είναι μικρό αλλά αρκετά μεγάλο για να αλλάξει πολλά και να μας χωρέσει όλους. Προχωράμε. Αυτή η φωνή είναι στην Βουλή.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΓΙΑΝΝΙΚΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΜΕΡΑ25 ΞΑΝΘΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button