«Το παραμύθι συμπυκνώνει τη σοφία και την εμπειρία των προγόνων μας, είναι η ποίηση στη καθημερινότητά μας. Το παραμύθι διδάσκει, διαπαιδαγωγεί και ψυχαγωγεί»

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων τουπαραρτήματος  Ξάνθης της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας που συνδιοργανώνονται από κοινού με το ΚΕΔΔΥ, την Ε.Λ.Μ.Ε. , την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου και το Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης, το Σύλλογο Δασκάλων Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης  με τον παραμυθά Δημήτρη Αβούρη με θέμα : «Εκπαιδεύοντας και θεραπεύοντας με το παραμύθι».

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων τουπαραρτήματος  Ξάνθης της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας που συνδιοργανώνονται από κοινού με το ΚΕΔΔΥ, την Ε.Λ.Μ.Ε. , την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου και το Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης, το Σύλλογο Δασκάλων Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης  με τον παραμυθά Δημήτρη Αβούρη με θέμα : «Εκπαιδεύοντας και θεραπεύοντας με το παραμύθι». Εκδηλώσεις έγιναν για τα παιδιά του  Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Σμίνθης και τα νοσηλευόμενα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button