Ειδήσεις

Νίκη και αυτοδυναμία για την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου βλέπει η Μαρίνα Παυλίδου

Είμασταν όλοι εκεί… Οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές, και όλος ο υπέροχος κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη. Η εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της παράταξής μας στέφθηκε με επιτυχία γιατί, εκτός από τον κόσμο που πλημμύρησε την αίθουσα της Εμπορικής Λέσχης, αλλά και τον εξωτερικό περίγυρο του κτιρίου, υπήρχε και η «ψυχή» και ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα των Ξανθιωτών που περιμένουν καρτερικά την απαλλαγή της χώρας από την χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών και την έλευση του οραματιστή Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όλοι μαζί λοιπόν ενωμένοι, στείλαμε και ένα μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση. Ότι ερχόμαστε για να ενώσουμε τους Έλληνες και για να πάμε τον τόπο μπροστά.


Απερίγραπτα τα συναισθήματά μου από τις αγκαλιές, την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν την σύνθεση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Ξάνθη με τον πιο αυθόρμητο και ενθουσιώδη τρόπο.

Όλοι μαζί λοιπόν για την νίκη στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας, για την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την νίκη της Ελλάδας!

Μαρίνα Παυλίδου
Υπ. Βουλευτής Ν. Ξάνθης ΝΔ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button