Δημοτικές Εκλογές

H Χαρίκλεια Γιαννακίδου υποψήφια με τη δημοτική παράταξη “ΜΠΡΟΣΤΑ”

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε άλλη μία υποψήφια του Δημοτικού μας συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ», που μέρα με τη μέρα δυναμώνει πολύ!! 
Τη Χαρίκλεια Γιαννακίδου. 
Η Χαρούλα γεννήθηκε στα Κομνηνά Ξάνθης και προέρχεται από αγροτική οικογένεια.
Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΔΠΘ και σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Για 10 χρόνια υπηρέτησε στο τομέα της διάγνωσης και αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών στο ΚΕΔΥ, νυν ΚΕΔΑΣΥ Ξάνθης, ενώ από το 2022 υπηρετεί ως δασκάλα στο 11ο Δ.Σ. Ξάνθης.  
Μετεκπαιδεύτηκε στο Διδασκαλείο «Δημήτρης Γληνός» με κατεύθυνση στην Ειδική Αγωγή και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Σχολική και Εξελικτική ψυχολογία στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσ/νίκης. 
Η ενασχόλησή της με τα κοινά, όπως η ίδια δηλώνει, δεν είναι περιστασιακή αλλά τρόπος ζωής.  Συμμετείχε και συμμετέχει σε διάφορες συλλογικότητες, συλλόγους και σωματεία όπως τον Συνεταιρισμό Γυναικών Κομνηνών, τον Ερυθρό Σταυρό, γυναικείες οργανώσεις, το Αυτοδιαχειριζόμενο αλληλέγγυο σχολείο Kardelen κτλ. Τα τελευταία 10 δραστηριοποιείται μέσω του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης στον οποίο είναι γενική γραμματέας.
Η Χαρούλα συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφια δημοτική με τον συνδυασμό «ΜΠΡΟΣΤΑ» επειδή θεωρεί ότι η φροντίδα και το νοιάξιμο για ό,τι μας περιβάλλει δεν σταματά στους τοίχους του σπιτιού μας. Επειδή η ιδιώτευση και ο ατομοκεντρισμός βλάπτουν σοβαρά την κοινωνία. Επειδή η δύναμη βρίσκεται στη συλλογική δράση. Επειδή πολύ απλά… η Πόλη είναι το κοινό μας σπίτι!
Χαρούλα όλοι μαζί θα κάνουμε ΠΡΑΞΗ την ΑΛΛΑΓΗ με νέους και ικανούς ανθρώπους.
Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σου, όλοι μαζί θα πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button