Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξάνθης για την αντιμετώπιση του εργασιακού άγχους

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 διοργανώθηκε ημερίδα, από την Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Ξάνθης, με θέμα: «Αντιμετώπιση του εργασιακού άγχους», σε ξενοδοχείο της πόλης μας. Στην ημερίδα συμμετείχαν τα στελέχη των Κέντρων Κοινότητας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020».

Η ημερίδα ξεκίνησε στις 8:30 π.μ. και ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 15:00 μ.μ. με κεντρικό ομιλητή τον ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή κ. Ιάκωβο Μαρτίδη, ο οποίος στο πλαίσιο της επιστημονικής ανάλυσης του κεντρικού θέματος, εφάρμοσε στους συμμετέχοντες βιωματικές πρακτικές για την αντιμετώπιση του εργασιακού άγχους.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εξαίρει την προσπάθεια που καταβάλλουν τα στελέχη της Υπηρεσίας Πρόνοιας και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας: «Καθημερινά, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διασύνδεση των πολιτών της περιοχής μας με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα και τις υπηρεσίες, με σκοπό τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής».

Από το Δήμο Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button