Ειδήσεις

Επισκέψεις της Μαρίνας Παυλίδου

Επίσκεψη στα χωριά του Γιακά

Τα Χωριά Σελερο, Γρήγορο, Σήμαντρα και Φιλια, επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ Παυλίδου. Εκεί είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να συζητήσει με τους κατοίκους μιας δύσκολης περιοχής με ιδιαίτερα προβλήματα που ζητούν άμεσες λύσεις. Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη Θέρμη την κυρία Παυλίδου δηλώνοντας ότι περιμένουν από αυτήν επίλυση στα προβλήματα που έχουν σε αυτή τη δύσκολη περιοχή. Η κυρία Παυλίδου εξέφρασε το θαυμασμό της απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους λέγοντας τους ότι φυλάνε Θερμοπύλες με τις πλέον δύσκολες συνθήκες δηλώνοντας παράλληλα αρωγός και συμπαραστάτης τους. Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία της κυρίας Παυλίδου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι είναι η τελευταία τους ελπίδα. Η κυρία Παυλίδου τους ευχαρίστησε θερμά για τα καλά τους λόγια και ανανέωσαν το ραντεβού επί του έργου μετά τις εκλογές.

Συνάντηση με μέλη της διοίκησης του συνδέσμου βιομηχάνων Ξάνθης

Με μέλη της διοίκησης του συνδέσμου βιομηχάνων Ξάνθης συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίνα Παυλίδου. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι ασχολούνται ακόμη με το επιχειρείν στην ακριτική περιοχή μας όπως η επιδότηση κόστους εργασίας και τα ελλιπή κίνητρα για τη βιομηχανική ανάπτυξη στη Θράκη. Η κυρία Παυλίδου δεσμεύτηκε να προωθήσει τα δίκαια αιτήματα των βιομηχάνων της Θράκης στο κοινοβούλιο και να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις ώστε να ανθίσει και πάλι η βιομηχανία στην Ξάνθη και στη Θράκη γενικότερα.

Η ίδια υποστηριξε πως χωρίς τη βιομηχανία δεν επέρχεται η ανάπτυξη ούτε δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και επειδή το ζητούμενο για την περιοχή μας είναι αυτό ακριβώς θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να συμβάλει στη δημιουργία ενός νέου πλαισίου ώστε να πάρει μπροστά και πάλι ο δευτερογενής τομέας που τόσο ανάγκη τον έχει η περιοχή μας. Οι εκπρόσωποι των βιομηχάνων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τη συνάντηση με την κυρία Παυλίδου υποσχόμενοι ότι θα στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους την πολιτική της πορεία ευελπιστώντας μια παραγωγική συνεργασία στο μέλλον.

Επίσκεψη στο Μητροπολίτη Ξάνθης

Τον Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής ΝΔ κα ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ για να λάβει την ευλογία του και την ευλογία της εκκλησίας στον αγώνα που επέλεξε να συμμετάσχει, συνδράμοντας στην προσπάθεια της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιστροφή της χώρας μας στην κανονικότητα.
Ο Μητροπολίτης και πνευματικός πατέρας των Ξανθιωτών δέχθηκε με χαρά την κα Παυλίδου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο και της έδωσε την ευχή του ώστε ο αγώνας της αυτός να έχει αίσιο αποτέλεσμα.

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική υπηρεσία Ξάνθης

Η υποψήφια βουλευτής Ν.Δ κα Μαρίνα Παυλίδου συναντήθηκε στα πλαίσια της εθιμοτυπίας με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, πλην όμως η συγκεκριμένη συνάντηση- συζήτηση κύλησε περιλαμβάνοντας και άλλα θέματα- προβλήματα που αντιμετωπίζει το σώμα και οι εγκαταστάσεις του στην Ξάνθη.
Η κα Παυλίδου εξήρε το σημαντικό έργο της υπηρεσίας και των πυροσβεστών της Ξάνθης, δηλώνοντας αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο τους και ιδιαίτερα κατά την επίμαχη αντιπυρική περίοδο την οποία ήδη διανύουμε, τονίζοντας πως θα πρέπει η πολιτεία να σκύψει με ιδιαίτερη προσοχή επάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και να τον ενισχύσει με έμψυχο και άψυχο δυναμικό που κρίνονται απαραίτητα για την γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κινδύνων όπου αυτοί εμφανίζονται και όχι μόνο στις περιπτώσεις των δασικών ή αστικών πυρκαγιών.

Ας μην λησμονούμε άλλωστε ότι το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καλείται να συνδράμει σε πολλές ακόμη περιπτώσεις που δεν αφορούν άμεσα το αντικείμενό τους, όπως τροχαία ατυχήματα, διοργανώσεις με μαζική συμμετοχή του κοινού κλπ.
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής ευχήθηκε την κα Παυλίδου καλή επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα και προσωπικά κάθε επιτυχία στην ζωή της.

Από το Γραφείο Τύπου
Υπ. Βουλευτή Μαρίνας Παυλίδου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button