Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ

Ο Σπύρος Μαζαράκης, διευθυντής του ΟΑΕΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους “Πολίτες για την Αλλαγή”, πραγματοποίησε συνάντηση με τους φίλους και υποστηρικτές του στον προεκλογικό του αγώνα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας. Στη συνάντηση παρέστη και ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Πούλιος, δείγμα του πόσο εκτιμά και σέβεται τη γνώση του στα θέματα ανεργίας αλλά και τον αγώνα του να πείσει τους συνδημότες μας πώς κάτι πρέπει επιτέλους ν’ αλλάξει σε αυτή την πόλη.

    Ο Σπύρος Μαζαράκης, διευθυντής του ΟΑΕΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους “Πολίτες για την Αλλαγή”, πραγματοποίησε συνάντηση με τους φίλους και υποστηρικτές του στον προεκλογικό του αγώνα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας.


Στη συνάντηση παρέστη και ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Πούλιος, δείγμα του πόσο εκτιμά και σέβεται τη γνώση του στα θέματα ανεργίας αλλά και τον αγώνα του να πείσει τους συνδημότες μας πώς κάτι πρέπει επιτέλους ν’ αλλάξει σε αυτή την πόλη.


   Στην έναρξη της παρουσίας ο Σπύρος Μαζαράκης αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία και στην προσφορά του στην κοινωνία. Δεσμεύθηκε δε ότι θα συμμετάσχει στη δρομολογούμενη κοινωνική πολιτική που σχεδιάζει η παράταξή του μόλις εκλεγεί.


   Ακολούθως παρουσίασε στους προσκεκλημένους του τον αρχηγό της Παράταξης Χρήστο Πούλιο ο οποίος πήρε τον λόγο σε πολύ φιλικό τόνο στους παρόντες φίλους και υποστηρικτές του Σ. Μαζαράκη.


   Αναφερόμενος ο Χ. Πούλιος στη μελλοντική διοίκηση του δήμου είπε ότι η παράταξή του θέλει έναν δήμο ανοιχτό στους δημότες και να μπορεί να δέχεται τα μηνύματα των καιρών.


  “Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και ο Σπύρος Μαζαράκης είναι σ’ έναν ευαίσθητο χώρο σε αυτόν της ανεργίας. Μέχρι τώρα ο δήμος κωφεύει στην ανεργία και στα κλειστά μαγαζιά.   Ο κ. Τσιακίρογλου (ήταν παρών στην συνάντηση των φίλων του Σ. Μαζαράκη) το φωνάζει κάθε μέρα αλλά ποιος τον ακούει”.


   Ακολούθως ανέφερε ότι ο δήμος είναι το σπίτι όλων των συνδημοτών και η παρούσα δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται να κρατά ανοιχτές τις πόρτες του δημαρχείου για τους συμπολίτες της Ξάνθης.


   “Προέχει η ευημερία των συμπολιτών μας. Μιλώ για την ανεργία και είναι ένα πράγμα που πληγώνει. Θέλουμε π.χ. 60-70 ανθρώπους στην καθαριότητα διαφορετικούς την κάθε φορά και όχι να πιάνουν δουλειά οι ίδιοι και οι ίδιοι μέσω της ΕΑΠΑΞ και να καρπούνται τα μόρια με βάση την προϋπηρεσία και να μονιμοποιούνται, αυτό είναι άδικο για τους υπόλοιπους συνδημότες μας”.


   Τέλος η φιλική βραδιά έκλεισε με καφέ και συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον μέσο Ξανθιώτη.



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button