Ειδήσεις

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
Γράφει ο Νίκος Φωτιάδης

Στις 7 Ιουλίου 2019 καθορίστηκε, επιτέλους, να διεξαχθούν οι Εθνικές εκλογές στην Πατρίδα μας, μετά από το στραπάτσο που έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές του Μαΐου. Όλα δείχνουν ότι οι ερασιτέχνες ψευτομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ που αξαπάτησαν τον Ελληνικό Λαό, υποσχόμενοι σκίσημο των μνημονίων και επαναφορά της χώρας στην ευημερία, παραδίδουν την εξουσία στη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, όμως θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η επόμενη ημέρα δεν θα είναι εύκολη αλλά θα σέρνει μαζί της όλες τις αμαρτίες της κακοδιοίκησης του παρελθόντος.
1ον. Τα μνημόνια έφυγαν, όπως θριαμβευτικά διεκήρυττε ο Τσίπρας, όμως οι συνέπειες τους για χρόνια θα μας ακολουθούν.
2ον. Οι τροποποιήσεις για την αναμόρφωση των άρθρων του Συντάγματος παραπέμφθηκαν στην επόμενη Βουλή, η οποία πρέπει να πάρει αποφασεις.
3ον. Τα «κόκκινα δάνεια» και οι πλειστηριασμοί απασχολούν ιδιαίτερα και τις Ελληνικές Τράπεζες αλλά κυρίως τους «εταίρους» μας και θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό.
4ον. Οι επενδύσεις, ο κυριώτερος παράγοντας ανάπτυξης μια χώρας, είναι απο τα «αγαθά εν ανεπαρκεία» και θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους οικονομικούς παράγοντες της νέας κυβέρνησης.
5ον. Η αξιοποίηση της περιοχής του Ελληνικού, κάτι για το οποίο επί χρόνια μιλούν και σχεδιάζουν γήπεδα, χώρους αναψυχής, αγορές και εξασφάλιση χιλιάδων θέσεων εργασίας, είναι ακόμη στα συρτάρια των «υπόψη».
6ον. Το Ασφαλιστικό στη χώρα μας, που απασχόλησε ειδικούς και Υπουργούς χρόνια (με χειρότερο απ’όλους τον κομψευόμενο Κατρούγκαλο) κινδυνεύει να «τιναχθεί στον αέρα» με ότι αυτό συνεπάγεται για τους συνταξιούχους και τους εργαζομένους που πιστεύουν ότι θα βγούν στη σύνταξη κάποτε και θα απολαμβάνουν τους κόπους των πολλών χρόνων εργασίας τους!!!
7ον. Οι αβάσταχτοι φόροι που επέβαλαν όλες οι Κυβερνήσεις στα «συνήθη υποζύγια» (έτσι αποκαλούν τους Ελληνες φορολογούμενους οι Πολιτικοί) συνεχίζουν να γονατίζουν τα Ελληνικά νοικοκυριά (οι ΡουμανοΠακιστανοΚατσίβελοι όχι μόνον δεν πληρώνουν φόρους αλλά εισπράττουν κάθε μήνα από τον πονόψυχο Τσίπρα επιδόματα) και κάποτε θα πρέπει με σοβαρότητα και μακρόπνοο προγραμματισμό να αντιμετωπισθει το θέμα και για να ανασάνει η Μεσαία Τάξη και για να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες νέων επενδύσεων.
8ον. Οι «νάρκες» που έβαλε στο δημόσιο βιο ο Τσίπρας, φεύγοντας (όπως διακηρύττει ο Μητσοτάκης) και αφορούν σε δαπάνες, θεσμοθέτηση νέων φορέων – θέσεων, προσλήψεις προσωπικού, δικαστικές έρευνες, υποχρεώσεις προς την Ευρώπη και κυρίως στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, παρατημένα δημόσια έργα (με έκπτωτους αλλά Καλογρίτσα) κλπ., θα πρέπει να εντοπισθούν απο ναρκαλιευτές (έντιμους πολιτικούς – δικαστικούς – τεχνοκράτες) και να εξουδετερωθούν, ώστε να μη σκάσουν στα χέρια της νέας κυβέρνησης και τις οικονομικές συνέπειες της πληρώσει, ως συνηθώς, ο Ελληνικός Λαός.
9ον. Η γάγκραινα της μετανάστευσης – λαθρομετανάστευσης – αντιμετώπισης των δήθεν προσφύγων, συνεχίζει να δυσχεραίνει τη ζωή στα νησιά μας και στον Έβρο και τα νούμερα (που συνήθως τα κρύβουν οι συνεργάτες του κάθε Βίτσα και οι Μη κυβερνητικές οργανώσεις) συνεχώς μεγαλώνουν και απο χιλιάδες βαζίζουμε στα εκατομμύρια.
10ον. Η αντικατάσταση ή βελτίωση των μέσων που διαθέτουν τα Σώματα Ασφαλείας (αυτοκίνητα – μηχανές – ασύρματοι – στολές για την Αστυνομία, Πυροσβεστικά μέσα – ελαστικά – σύγχρονους εξοπλισμους για την Πυροσβεστική, μέσα περιπολίας και καταδίωξης – επικοινωνίες – νυχτερινά όργανα παρατηρήσεως για το Λιμενικό) είναι επιβεβλημένη και στοιχίζει αρκετά χρήματα, ώστε να μη ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα και για να αισθάνονται οι Έλληνες πάλι ασφαλείς. Τέλος, για να μη μακρυγορώ ο εξοπλισμός των Ενόπλων μας Δυνάμεων (Στρατού – Ναυτικού – Αεροπορίας) που δήθεν λόγω της οικονομικής κρίσεως παρέμεινε για μια δεκαετία στα αζήτητα, θα πρέπει να αποτελεί συνεχή πονοκέφαλο στη Νέα Κυβέρνηση γιατί ο εξ’ ανατολών κίνδυνος είναι προ των πυλών και ο Λαός λέει: «με τις πορδές αυγά δε βάφονται». Όποιος περιμένει συμπαράσταση και βοήθεια απο τους «συμμάχους» πλανάται πλάνην πεπλανημένην.

Νικόλαος Φωτιάδης
Έλληνας αγρίως φορολογούμενος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button