Ειδήσεις

Το πρόγραμμα και η διαδρομή των Βίκος Street Relays της Ξάνθης

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, στις 18:30, η σκυτάλη περνάει στην Ξάνθη για τα Βίκος Street Relays, που θα διεξαχθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

18:30-19:15 Διεξαγωγή αγώνα Street Run 5.000μ.

19:15-19:45 Διεξαγωγή αγώνα Street Relays 4×1000μ.

19:45-20:00 Βραβεύσεις νικητών Street Run 5.000μ. και Street Relays 4×1000μ.

20:00-20:30 Διεξαγωγή αγώνα Kids Relays 4×50μ., 4×100μ

Εγγραφές της τελευταίας στιγμής αλλά και η παράδοση του υλικού θα γίνονται στη Γραμματεία των Αγώνων, στην κεντρική πλατεία, από τις 10:00 ως τις 18:00.

Η διαδρομή είναι κυκλική, μήκους πέντε χιλιομέτρων και περιλαμβάνει τις οδούς: πλατεία, Β. Κων/νου, Β. Σοφίας, Λεωφόρος Στρατού, Λευκίππου, Δράμας , 28ης Οκτωβρίου, πλατεία.

Τα Βίκος Street Relays γίνονται από τον Δήμο Ξάνθης σε συνεργασία με τον ΑΠΣ ΔΙΟΜΗΔΗ ΞΑΝΘΗΣ, την υποστήριξη των Xanthi Runners και από τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877 και τα έσοδα από τους αγώνες σκυταλοδρομίας θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για σχολεία και σωματεία της Ξάνθης.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή, πρωτότυπη, καινοτόμα αθλητική δράση με κοινωνική διάσταση, που έχουν και μουσικό πρόγραμμα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ και οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν πολλά νέα στοιχεία να επιδείξουν, όπως η οικογενειακή σκυταλοδρομία Family Relay 4×1000 καθώς και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button