ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου στο “Θ. Βαρδινογιάννης” με αντίπαλο τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Η ξανθιώτικη ομάδα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής και στην συνέχεια γευμάτισε στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων.

 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου στο “Θ. Βαρδινογιάννης” με αντίπαλο τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Η ξανθιώτικη ομάδα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής και στην συνέχεια γευμάτισε στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων. Το απόγευμα από την Θεσσαλονίκη θα “πετάξει” για το Ηράκλειο απ’ όπου και θα επιστρέψει την Κυριακή το πρωί.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι παρακάτω: Ζοντί Βιβιανί, Μανώλης Μπέρτος, Δήμος Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρης Σουάνης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Κώστας Φλίσκας, Δημήτρης Κομεσίδης, Σπύρος Βάλλας, Νίκος Τσουμάνης, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Βλάσης Καζάκης, Ρικάρντο Ντάνι, Μιχάλ Στάσιακ, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button