Ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΚΕ (μ-λ)

Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει σ’ αυτές τις εκλογές για να προβάλει το δρόμο της οργάνωσης, της αντίστασης και του αγώνα. Για να υποστηρίξει ότι ο λαός δεν πρέπει να εγκλωβιστεί σε νέες αυταπάτες και σε διλήμματα, για το ποιος θα είναι αυτός που θα συνεχίσει να υλοποιεί την άγρια επίθεση στα δικαιώματά του. Ποιος θα εκχωρεί με τον πιο υποτακτικό τρόπο το λαό και τη χώρα στις ορέξεις των αμερικανών και ευρωπαίων ιμπεριαλιστών.
Γιατί, η πολιτική της επόμενης κυβέρνησης (όποια κι αν είναι αυτή) έχει ήδη προσδιοριστεί από τα δεσμά των μνημονιακών νόμων, που όλοι οι επίδοξοι «σωτήρες» έχουν ψηφίσει. Έχει ήδη αποφασιστεί από την Κομισιόν και τις κυβερνήσεις των ιμπεριαλιστικών κρατών που κάνουν κουμάντο στην ΕΕ. Έχει υποδειχθεί από το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο, τη λεγόμενη «επιχειρηματικότητα», στο όνομα της οποίας ορκίζονται ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κλπ. Και πάνω απ’ όλα έχει γραφτεί με το αιματοβαμμένο χέρι των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, που σχεδιάζουν και υλοποιούν πολεμοχαρή πλάνα στην περιοχή, και απαιτούν την υποταγή όλων των δυνάμεων του συστήματος.
Το δίλλημα επομένως για το λαό μας είναι, το αν και πόσο θα βγει ενισχυμένη μέσα από αυτήν την εκλογική μάχη η κατεύθυνση της πάλης, της λαϊκής οργάνωσης και της αντιπαράθεσης, δηλαδή η κατεύθυνση της υπεράσπισης των στοιχειωδών δικαιωμάτων του λαού στη ζωή, τη δουλειά, την περίθαλψη, τη μόρφωση, τη δημοκρατία.
Αυτήν την κατεύθυνση υποστηρίζει σθεναρά το ΚΚΕ(μ-λ), αυτήν την κατεύθυνση θεωρούμε ότι ενισχύει και η υποστήριξη-ψήφιση των συνδυασμών του.
Στην Ξάνθη το ΚΚΕ(μ-λ) κατεβάζει πλήρη συνδυασμό που αποτελείται από:
1. Αντωνιάδου-Μαριόλη Μαρία του Παναγιώτη, Άνεργη
2. Ιωαννίδου Ελισάβετ (Βέτα) του Κωνσταντίνου, Συνταξιούχο Δημόσιο Υπάλληλο
3. Καμπά Γεώργιο του Μιχαήλ, Εκπαιδευτικό Ιδιωτικού Τομέα
4. Κόσογλου Μουζαφέρ του Ρασήμ, Σερβιτόρο
5. Χατζησάββα Στέφανο του Αποστόλου, Συνταξιούχο Χημικό Μηχανικό

Ξάνθη 20-6-2019
ΚΚΕ (μ-λ)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button