Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας Σπύρου Τσιλιγγίρη

Τη μοναδική σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήσαμε πριν πέντε χρόνια, όπου έγινα αποδέκτης της αμέριστης συμπαράστασής σας όντας πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος, ήρθε η στιγμή να την επικαιροποιήσουμε.
Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές, σας ζητώ να συμπορευτούμε σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα, θέτοντας γερά θεμέλια για το αύριο των παιδιών μας, αλλά και του τόπου μας.
Ο Νομός Ξάνθης με τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου, θα έχει μια ισχυρή εκπροσώπηση στα κέντρα των αποφάσεων της χώρας και με γνώμονα την ανάπτυξη θα παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, έτσι ώστε η Ξάνθη να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει σθεναρά τα όσα εδώ και χρόνια της στέρησαν.
Ως πατέρας τεσσάρων υπέροχων παιδιών, γνωρίζω πολύ καλά από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς για να ανταπεξέλθουν στη δύσβατη καθημερινότητα, όπως πολύ καλά γνωρίζω πως όλα αυτά τα μικρά ή και μεγαλύτερα βλαστάρια της Ξάνθης, πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες χωρίς εξαιρέσεις για να πετύχουν τους στόχους τους. Αποτελεί αδικία για εμάς και τα παιδιά μας, το να ξενιτεύονται για να σπουδάσουν και να αποκατασταθούν επαγγελματικά, τη στιγμή που είναι γνωστό σε ολόκληρη την υφήλιο, πως οι Έλληνες αποτελούν τα καλύτερα μυαλά, όμως στερούνται των υποδομών αξιοποίησης είτε σε ακαδημαϊκό επίπεδο είτε και σε επαγγελματικό.
Σας καλώ να δώσουμε μαζί τον αγώνα για τη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, δεσμευόμενος απέναντί σας, πως θα συνεχίσω να ισχυροποιώ τη σχέση εμπιστοσύνης που από κοινού κτίσαμε και διατηρούμε τόσα χρόνια. Δώστε μου τη δύναμη, να εργαστώ ακατάπαυστα για τον τόπο μας ώστε να μη στερηθεί κανένας το δικαίωμα για συμμετοχή σε ένα καλύτερο αύριο.
Ενωμένοι Μπορούμε…

Με τιμή και εκτίμηση
Σπύρος Τσιλιγγίρης Ιατρός Χειρουργός
Υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης με τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button