Ειδήσεις

O Κουτελίδης υποψήφος βουλευτής Ν. Ξάνθης με την “Ελληνική Λύση”

Πρέπει να ομολογήσω ότι τα σημεία των καιρών είναι επικίνδυνα,όσοι από εμάς αντιστεκόμαστε στη ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ έχουμε καταβληθεί οικονομικά στις δεκαετίες που πέρασαν,ανεξαρτήτως σε ποια κόμματα αντινεοταξικα είμασταν ,υπηρέτησαμε τις αρχές και τις αξίες μας ως Έλληνες Πατριώτες ,δεν πτοηθηκαμε δεν υποχώρησαμε ούτε εκατοστό από τις πατριωτικες μας θέσεις.
Ερχόμαστε στη σημερινή πραγματικότητα και βλέπουμε οσφυοκαμπτες πολιτικούς που έχουν χαρίσει ξεπουλήσει την χώρα μας ,να σας ζητούν ακόμα μια φορά την ψήφο σας,για να πετύχουν τι,αυτό που δεν μπόρεσαν τα τελευταία χρόνια έχοντας την εξουσία ,για να πετύχουν εκ νέου μια νέα οικονομική και εθνική καταστροφή,πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε ότι γινόμαστε συνένοχοι στο ξεπούλημα της πατρίδος μας ,ψηφίζοντας τους ίδιους που μας ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ.
Έθεσα εαυτόν στην κρίση των πολιτών στο κίνημα της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΎΣΗΣ, πιστεύοντας ότι οι αγώνες τόσων δεκαετιών θα εκτιμηθούν από τους πολίτες της Ξανθης.
Μια κρίση όμως που εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι ,γιατί δεν μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά γύρω μας και οι πολίτες να επιβραβεύουν συνεχώς, αυτούς που τους τα δημιούργησαν. .
Δεν είμαι πολιτικός με την στενή έννοια του όρου ,είμαι πατριώτης πρωτίστως και ορθόδοξος χριστιανος,οχι κομματικοποιημενος.
Αυτοί που εντέχνως προσπαθούν να μας αφαιρέσουν τις εθνικες και θρησκευτικες ταυτότητες μας,εχω την αίσθηση ότι δεν θα το πετύχουν και η ιστορία του Ελληνικού Έθνους θα γράψει το όνομά τους με τα πιο μελανά γραμματα .
Καλώ σε συστράτευση όλους τους πατριώτες φίλους μου για έναν τίμιο πατριωτικό αγώνα,ενάντια στους ολετήρες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΞΑΝΘΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button