Τρίτο Μάτι

Μια εγκαταλελειμμένη παιδική χαρά στην καρδιά της Παλιάς Πόλης…

Μία πανέμορφη παιδική χαρά στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, δυστυχώς όμως εγκαταλειμένη εδώ και χρόνια..

Μια απλή πρόταση και παράκληση:

Δεν θέλει κόπο ούτε πολλές δαπάνες, να καθαριστούν τα χόρτα, που μπορεί να έχουν ακόμα και φίδια,να μπούνε μερικά καινούργια παγκάκια,που τόσα πολλά διαθέτει ο δήμος, να τοποθετηθούν μερικά παιχνίδια για να τα απολαμβάνουν τα παιδιά και να παίζουν εκεί χωρίς φόβο!

Σε αυτή την περιοχή υπάρχουν τόσα πολλά παιδάκια που δυστυχώς είναι αναγκασμένα να παίζουν στους δρόμους. Αν διαμορφωθεί αυτή η παιδική χαρά και τα παιδιά θα το χαρούν με την ψυχή τους αλλά και οι γονείς θα είναι ήσυχοι ότι τα παιδιά τους δεν κινδυνεύουν διαρκώς από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. Παρακαλώ τους αρμόδιους να ασχοληθούν και με αυτό το κομμάτι της Παλιάς Πόλης, όπως και με πολλά άλλα μέρη της που υπάρχουν πολλά σοβαρά προβλήματα…

Να μην θυμούνται την Παλιά Πόλη μόνο στις γιορτές της! Εγώ σαν Ασιμέ θα συνεχίσω να παραθέτω τα προβλήματα της γειτονιάς μου με την ελπίδα ότι ίσως κάποιοι να ενδιαφερθούν..

Αλλά να είστε σίγουροι ότι όταν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον Σάββα Μελισσοπουλο  δήμαρχο με τον συνδυασμό ΜΠΡΟΣΤΑ για την Ξάνθη θα κάνουμε τα πάντα για να διορθωθούν όλα τα προβλήματα της αγαπημένης μας πόλης και θα της δώσουμε την εικόνα που πραγματικά της αξίζει!!!

Με εκτίμηση και αγάπη προς όλους τους συμπολίτες μου Ξανθιώτες!!!

Εμίν ογλού Ασιμέ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΜΠΡΟΣΤΑ για την Ξάνθη!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button