Ειδήσεις

Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Γράφει ο Νίκος Φωτιάδης

Τελείωσαν επιτέλους οι τριπλές εκλογές στην Πατρίδα μας (Δημοτικές – Περιφερειακές – Ευρωεκλογές), όλη η Ελλάδα έγινε μπλέ, υπέστη συντριπτική ήττα ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5 μονάδες και ο Πρόεδρος του 15μελούς και πρώην καταληψίας Αλέξης Τσίπρας αναγκάσθηκε να ομολογήσει ότι δεν έχει πια η Κυβέρνησή του τη στήριξη του Λαού και θα ζητήσει απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (απεδείχθη πως είναι ο καλύτερος φίλος του μαζί με τον Τράμπ, την Μέρκελ και τον Αρχιεπίσκοπο) να προκηρύξει Εθνικές Εκλογές!!!

Οι Έλληνες φορολογούμενοι (τα συνήθη υποζύγια όπως τους αποκαλούν οι Πολιτικοί) πήγαν στις κάλπες και ψήφισαν (αποχή περί το 45%), άλλοι απο συνήθεια, άλλοι απο οργή και άλλοι κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Πρώτη η Νέα Δημοκρατία, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ (οι πρώην αριστεροί που έκαναν τα χατήρια των Γερμανών και Αμερικανών), ακολούθησε το ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ και…άλλες Δημοκρατικές Δυνάμεις) και το ΚΚΕ (με το ίδιο συνθημα «Νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη»). Η Χρυσή Αυγή έχασε μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της, αλλά εμφανίσθηκε ο Βελόπουλος με την «Ελληνική Λύση». Καμμένος, Λεβέντης και Θεοδωράκης καταποντήστηκαν και φοβάμαι ότι δε θα κατέλθουν στις Εθνικές Εκλογές που θα γίνουν την 7η Ιουλίου 2019. Σε ένα μήνα λοιπόν οι Έλληνες ψηφοφόροι (μαζί και οι 17 άρηδες, οι Πακιστανοϊρακινοί που πήραν απο τον ΣΥΡΙΖΑ Ελληνική Υπηκοότητα) θα επιλέξουν την επόμενη κυβέρνηση. Τα κόμματα, οι εκλογικοί τους μηχανισμοί, οι «αβανταδόροι» και τα μέσα ενημερώσεως με τους «πρόθυμους» δημοσιογράφους, που αλλους προβάλλουν και άλλους λασπολογούν, ανέλαβαν έργο. Ακόμη και ανεκδιήγητος …..Μπαρουφάκης έχει το θράσος να κατεβάσει Συνδυασμό για να σώσει την πατρίδα μας από την καταστροφή.

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν (συνήθως δείχνουν προβάδισμα στην Νέα Δημοκρατία) και οι Αρχηγοί των Κομμάτων οργώνουν την Ελληνική Επαρχία. Ο ΣΥΡΙΖΑ (ισχυρίζεται ότι έλαβε το μήνυμα απο τον Λαό) διορίζει, μετατάσσει «ημετέρους», μέχρι και την τελευταία ημέρα νομοθετεί στη Βουλή και περνάει τροπολογίες για εξυπηρέτηση δικών του ανθρώπων, η Νέα Δημοκρατία (μιλάει για «νέα συμφωνία αλήθειας» λες και πρίν είχαν συμφωνία ψεύδους!!!) ετοιμάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα, το ΚΙΝΑΛ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του (έδωσε «φύλλο πορείας» στον φιλόδοξο Ευάγγελο Βενιζέλο) και το ΚΚΕ με σημαία του το σφυροδρέπανο και υψωμένη την αριστερή γροθιά απευθύνεται στους αγρότες και στην εργατιά. Χρυσή Αυγή και Ελληνική Λύση ακολουθούν και καλούν τους ψηφοφόρους τους να ενισχύσουν τα κόμματά τους και οι πρώην πλέον της Βουλής Καμμένος, Λεβέντης και Θεοδωράκης, «κατά δημοσιογραφικάς πληροφορίας», εγκαταλείπουν τον αγώνα!
Τα προβλήματα βέβαια (οικονομικά, κοινωνικά και κυρίως Εθνικά) παραμένουν και οι Στρατηγικοί αναλυταί καθώς και οι ασχολούμενοι με τα Εθνικά μας θέματα ανησυχούν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου (σε ώτα όμως μη ακοόντων). Δε γνωρίζουμε τί στάση θα κρατήσουν το διάστημα αυτό οι φίλοι μας Αμερικανοί, Γερμανοί με τους άλλους Ευρωπαίους εταίρους αλλά κυρίως οι προκλητικοί γείτονές μας Τούρκοι. Έλληνες, σκεφθείτε καλά ποιούς θα ψηφίσετε γιατί μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Νικόλαος Φωτιάδης
Έλληνας ψηφοφόρος
Αγρίως φορολογούμενος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button