Δήλωση του Νομάρχη Ξάνθης για τις Θ.Λ.Ε.

Οι Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές τελείωσαν με εξαιρετική επιτυχία. Θέλω να συγχαρώ δημόσια τον Δήμο Ξάνθης και τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, όπως επίσης και την Δ.Ε.Α.Ξ. για την επιτυχία της διοργάνωσης.

    Οι Θρακικές Λαογραφικές Γιορτές τελείωσαν  με εξαιρετική επιτυχία. Θέλω να συγχαρώ δημόσια τον Δήμο Ξάνθης και τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, όπως επίσης και την Δ.Ε.Α.Ξ. για την επιτυχία της διοργάνωσης.


    Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο τεράστιος αριθμός των επισκεπτών, απ’ όλα τα σημεία της χώρας, στη συντριπτική του πλειοψηφία, εξυπηρετήθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό. Η “συμμαχία αρχών – καταναλωτών πολιτών – επαγγελματιών” για τη διαφύλαξη  της εικόνας της πόλης και του νομού  φαίνεται, με ελάχιστες εξαιρέσεις,  ότι είχε αποτελέσματα. 


   Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ επίσης την  Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, την Τροχαία Ξάνθης και το Αστυνομικό Τμήμα, για τα μέτρα  κυκλοφορίας ομαλής και ασφαλούς κίνησης και για την αστυνόμευση των ημερών αυτών.


   Επίσης όλες τις υπηρεσίες της Νομαρχίας, τις Δ/νσεις Εμπορίου, Δημόσιας Υγείας και Κτηνιατρικής, όπως και την Α’ Δ.Ο.Υ. για τους συνεχείς και εμπεριστατωμένους ελέγχους προς διαφύλαξη των καταναλωτών και των συνετών επαγγελματιών. Τη συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών που σεβάσθηκαν και εξυπηρέτησαν τους επισκέπτες, στα πλαίσια της “συμμαχίας” προς αμοιβαίο όφελος δικό τους, των επισκεπτών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα .


   Θερμές ευχαριστίες προς τους Συλλόγους, και όλους τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις καθ οιονδήποτε τρόπο και ειδικά σ’ αυτούς που συμμετείχαν από άλλες περιοχές. 


   Τέλος αξίζουν έπαινοι στο Δήμο Βιστωνίδας για τις εκδηλώσεις των μουτζούρηδων στον Πολύσιτο, στο Δήμο Αβδήρων για την αναπαράσταση γάμου στο Μυρωδάτο και τις εκδηλώσεις στα Αβδηρα, στο Δήμο Σταυρούπολης για την αναπαράσταση του εθίμου της Καμήλας, στο Δήμο Τοπείρου για τις εκδηλώσεις στο Ολβιο, στο Αβατο, στη Γαλάνη και σε άλλα σημεία,  που συμπλήρωσαν και ολοκλήρωσαν την εικόνα των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων στο Νομό”. 


 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button