“Αναπνέουμε τον ίδιο αέρα και θα είμαστε στο Δήμο παρέα”

Με το μήνυμα “αναπνέουμε τον ίδο αέρα και θα είμαστε στο Δήμο παρέα” ο Χουσνιού Σερδαρζαδέ διεκδικεί με ένα αμιγές μειονοτικό συνδυασμό το δήμο

Με το μήνυμα “αναπνέουμε τον ίδο αέρα και θα είμαστε στο Δήμο παρέα” ο Χουσνιού Σερδαρζαδέ διεκδικεί με ένα αμιγές μειονοτικό συνδυασμό το δήμο Ξάνθης. Χθες το απόγευμα ο κ. Σερδαρζαδέ σε συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του που είναι “Ισότητα στο Δήμο Ξάνθης”καθώς και τους πρώτους έξι υποψηφιους δημοτικούς συμβούλους που είναι ο :Ντουτζάϊ Τσαουσογλου οδοντίατρος, Μπαντάκ Χουσεϊν επιχειρηματίας, Αϊσε Ουζούν καθηγητρια, Καρά Ιμπραχήμ επιχειρηματίας, Μουσταφά Καρά Μουσταφά συνταξιούχος, Χουσεϊν Αλή Ογλού καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει το σύνολο των υποψηφιών του συνδυασμού του. Οσο για το στόχο είναι να ερθει ο συνδυασμός του 3ος και να εκλέξει τρεις δημοτικούς συμβουλους.

Αισθηση προκάλεσε η δήλωση του ότι παύει από εδώ και πέρα να είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζοντας μαλιστα την πικρία του στο κόμμα στο οποίο ανήκε μέχρι χθεςγιατί ποτέ δεν του ζήτησε τη γνώμη του για ζητήματα της μειονότητας. “Πιστεύω θα κληθώ για διαγραφή. Δηλώνω λοιπόν ότι δεν είμαι πλέον μέλος της Ν.Δ. Είμαι ανεξάρτητος και δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Πριν με προλάβουν τους προλαβαίνω εγώ” είπε χαρακτηριστικά.

Φαϊκογλου, Χατζηϊμπράμ, Μπηρόλ δεν θα είναι υποψήφιοι, θα συμετέχουν όμως στην εκλογική επιτροπή αγώνα του συνδυασμού.

Για την υποψηφιότητα Καραχασάν ο κ. Σερδαρζαδε δεν έκανε κανένα σχόλιο. Η συνέχεια από την ενδιαφερουσα αυτή συνέντευξη στο αυριανό μας φύλλο.

Δέσποινα Γκούμα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button