Ειδήσεις

Αν-Μαρί Κ. Μυκονιάτη: “ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Κοντεύετε να γίνετε αντισυνταγματικοί!”

Τις απόψεις και τους προβληματισμούς της για τις θέσεις υποψηφιων δημάρχων και υποψηφιων δημοτικών συμβούλων για αποχή, λευκό και άκυρο στις επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Ξάνθης, αναφέρει με επιστολή της η υπαψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού “Δήμος Πρότυπο” Αν-Μαρί Κ. Μυκονιάτη:

“Κύριοι της πολιτικής, υποψήφιοι δήμαρχοι, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, άνθρωποι που θελήσατε να ασχοληθείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση, άνθρωποι που συνεχίσατε να ασχολείστε με αυτήν, άνθρωποι που θέλετε να λέγεστε πολιτικά πρόσωπα μιας δημοκρατικής χώρας, παρακινείτε τους δημότες της Ξάνθης στην αποχή, στο λευκό, στο άκυρο…

Κύριοι της πολιτικής, ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ! Έχετε γελοιοποιήσει τους δημοκρατικούς θεσμούς! Μέχρι χθες, εκτός από τον προσωπικό αγώνα του καθενός ξεχωριστά, ξεχάσατε πως όλοι παλεύαμε και για κάτι κοινό: Να υπάρχει συμμετοχή από όλους! Ξαφνικά, δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα, τα έχετε βάλει με το 50% των πολιτών που έκαναν χρήση του εκλογικού τους δικαιώματος, όπως ορίζει το πολίτευμά μας, αντί να τα βάλετε με το υπόλοιπο 50% που ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ…!!!

Αν θέλετε την εκτίμηση του κόσμου που θα αντικρίζετε καθημερινά στην πόλη, ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Πείτε πως τα λεγόμενά σας ήταν εκ παραδρομής! Θέλετε να είστε δημοφιλείς σε μια πόλη, η οποία ανήκει σε μια χώρα που έχει πολίτευμα τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και το ύψιστο δικαίωμα που παρέχει σε κάθε έναν υπήκοό της, αυτό της ΨΗΦΟΥ, εσείς το έχετε γλεντήσει, σαν να τους το δώσατε εσείς οι ίδιοι! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Κοντεύετε να γίνετε αντισυνταγματικοί!

Και κάτι ακόμη…
ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ=ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΟΧΗΣ.

Όσοι κάνατε και κάνετε αποχή την Κυριακή, είστε υποχρεωμένοι να δείξετε ανοχή για τουλάχιστον 4 χρόνια.
Για οποιαδήποτε διαφωνία με το αποτέλεσμα, θα πρέπει να απευθυνθείτε στους συμπολίτες που απέχουν!
Αυτοί είναι που καθιστούν τις ψήφους μας μισές, αφαιρούν το μισό μας εκλογικό δικαίωμα, κόντρα στην αρχή της δημοκρατίας.

Εμείς οι ίδιοι, λοιπόν, είμαστε που διαλύουμε το κύρος και τη διαφάνεια της σημαντικότερης διαδικασίας της χώρας. Έχουμε το δικαίωμα να διαμορφώσουμε την πόλη μας και, σαν αχάριστοι, το κλωτσάμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ, ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕ ΣΚΥΨΕΙΣ.

Αν-Μαρί Κ. Μυκονιάτη”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button