Ειδήσεις

Σάββας Μελισσόπουλος: “Δεν επιθυμούμε να τοποθετηθούμε στο δίλημμα της ερχόμενης Κυριακής”
Ανακοίνωση του συνδυασμού "ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

Οι πολίτες που απαρτίζουν τη δημοτική παράταξη «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ», μετά την αποτίμηση του αποτελέσματος των Δημοτικών Εκλογών της πρώτης Κυριακής, αλλά και την εκτίμηση των συσχετισμών όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας για τις επερχόμενες επαναληπτικές εκλογές.
Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής αποδείξαμε έμπρακτα και πέραν πάσης αμφισβήτησης, ότι εμείς μπήκαμε στη μάχη των δημοτικών εκλογών με μόνα όπλα, το πρόγραμμά μας και την ικανότητα και ακεραιότητα των στελεχών μας, μακριά πάντα από τους γνωστούς διαχρονικούς μηχανισμούς εξουσίας που ευθύνονται για την παρακμή του Δήμου μας.
Η πρώτη θέση που κατέλαβε ο συνδυασμός μας σε ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης, απέδειξε – πέραν των άλλων – ότι αυτό ήθελε και μια ισχυρή πλειοψηφία συνδημοτών μας.
Οι κοινές μας προσδοκίες διαψεύστηκαν γιατί αυτή τη φορά δεν μπορέσαμε τελικά να υπερνικήσουμε όλους εκείνους τους πανίσχυρους και βαθιά ριζωμένους μηχανισμούς εξουσίας, μαζί βέβαια με τα γνωστά μέσα που χρησιμοποιούν κάθε φορά.
Σεβόμενοι την εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε να τοποθετηθούμε στο δίλημμα της Κυριακής αφού αυτό θα ήταν αντίθετο με τους λόγους της αυτοδιοικητικής ύπαρξής μας, δεν επιθυμούμε να μπούμε σε οποιαδήποτε ευκαιριακή συνδιαλλαγή γιατί αυτό θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μας, ούτε βέβαια θέλουμε να στείλουμε κάποιο μήνυμα προς τους ψηφοφόρους μας για τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, αφού και οι δύο αυτές επιλογές – με μικρές διαφορές – εκφράζουν την ίδια ακριβώς πολιτική αντίληψη που εμείς χρόνια τώρα αντιπαλεύουμε.
Οι δημότες μας θα κάνουν την επιλογή τους και εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο την επόμενη μέρα, με μόνο στόχο να εκπληρώσουμε στο ακέραιο την πολιτική εντολή που έχουμε λάβει.
Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουμε από την πρώτη στιγμή ότι θα είμαστε απόλυτα διαφανείς σε όλες τις επιλογές μας.

Σάββας Μελισσόπουλος
Δημοτική Παράταξη
“ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button