Αγώνας Σπόρ

Αποχωρησεις

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Δημήτρη Μελιόπουλο, με το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο 30χρονος Σέρβος τερματοφύλακας μετά από μία πετυχημένη τριετία κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας κι έχοντας 103 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα αποχωρήσει από την Ξάνθη ως ελεύθερος. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ τον ευχαριστεί για την προσφορά του όλο αυτό το διάστημα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο 19χρονος μέσος Δημήτρης Μελιόπουλος που αποχαιρετάει την Xanthi FC με μεταγραφή, ξεχώρισε στην Ακαδημία της ομάδας και πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις με τη φανέλα της στη Super League και στο κύπελλο Ελλάδος τα δύο τελευταία χρόνια. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην εξέλιξη της καριέρας του.

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Έρικ Γέντρισεκ και Ντίνις Αλμέιδα, με το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Σλοβάκος επιθετικός στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Ξάνθη, κατέγραψε 58 συμμετοχές σκοράροντας 20 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ κλήθηκε δύο φορές στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.


Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ντίνις Αλμέιδα, ολοκληρώνει τον δανεισμό του στην ξανθιώτικη ομάδα έχοντας αγωνιστεί σε 25 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου σκοράροντας δύο φορές. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ του εύχεται καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Γκαραβέλη (5 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο), Χατζητερζόγλου Οκάν (20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και Ραφαήλ Μελισσόπουλο (7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο), με το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button