Τρίτο Μάτι

Γράφει ο Κοσμάς Ν. Γεωργιάδης

*Συνεχίζει τον αγώνα του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΑΘ, Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, Οδυσσέας Βουρβουκέλης της “Περιφερειακής Σύνθεσης”.
Γεννημένος στη Θράκη το 1985 ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης δραστηριοποιείται στον κλάδο της οινοποιίας, συνεχίζοντας μαζί με τ’ αδέλφια και τη μητέρα του το όραμα του αείμνηστου πατέρα του, γιατρού Νίκου Βουρβουκέλη.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης ως γεωπόνος – τεχνολόγος, έφυγε για τη Γερμανία όπου παρακολούθησε ανάλογα με την ειδικότητα του μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Heibronn. Η επιστροφή του στην Ξάνθη το 2009 σηματοδότησε την έναρξη της εντατικής ενασχόλησης του με τ’ αμπέλια και το οινοποιείο. Ανέλαβε άμεσα την ευθύνη για την αμπελοκαλλιέργεια και παράλληλα μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, φρόντισαν ν’ αναπτύξουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό το δίκτυο πωλήσεων για τους οίνους του Κτήματος Βουρβουκέλη.
Ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης ακολουθώντας το δρόμο που του έδειξε ο πατέρας του, δεν παραλείπει ν’ ασχολείται έμπρακτα και ιδιαίτερα ενεργά με τα κοινά και την προσφορά στο συνάνθρωπο.
Στο μήνυμά του ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης τονίζει: “Η αξία που έχουν οι μικρες στιγμές του σήμερα καθορίζει τα σχέδια μας για τις μεγάλες στιγμές του αύριο. Η ελπίδα μας θρέφει μα εμείς οι ίδιοι είμαστε η κινητήρια δύναμη. Με τη δουλειά μας, την αποφασιστικότητά μας, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον με ποιότητα. Γιατί το αύριο αξίζει και πρέπει να είιναι καλύτερο”.

*Αυτή την Παρασκευή η γιορτή του αιμοδότη στο κέντρο “Απόλλων”. Θα τιμηθούν πολλοί εθελοντές αιμοδότες.

*Γνωστός στην τοπική κοινωνία ο Χαράλαμπος Νασσόπουλος, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Αγάπη για την Ξάνθη μας” με υποψήφιο δήμαρχο το Γιάννη Παπαχρόνη.
“Η Ξάνθη μας αξίζει καλύτερης διαχείρισης και ο συνδυασμός “Αγάπη για την Ξάνθη μας” μπορεί να το πετύχει. Αυτή η πεποίθηση μου δίνει ώθηση και φτερά να κάνω ότι καλύτερο μπορώ”, τονίζει.
Και συνεχίζει: Ας αλλάξουμε σελίδα, ας αλλάξουμε την εικόνα, ας αγαπήσουμε την Ξάνθη, ας σηκωθούμε να ψηφίσουμε αυτούς που αξίζουν, αυτούς που νοιάζονται. Αν όχι τώρα, πότε;”

*Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Μυλωνάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Νέα Ξάνθη” του υποψηφίου δημάρχου Πασχάλη Λύρατζη.

Ο Γιώργος Μυλωνάς τονίζει χαρακτηριστικά: “Στην τοπική αυτοδιοίκηση μετράει τι κάνεις και όχι τι λες. Οι παιδικές χαρές, η καθαριότητα, ο φωτισμός, τα πεζοδρόμια, όλα αυτά τα μικρά κάνουν τα μεγάλα, τα οποία ορίζουν την καθημερινότητά μας”.

*Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η ηλεκτρονική μας έκδοση www.agonas.gr. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Η ενημέρωση μέσω του www.agonas.gr έχει γίνει συνήθεια στην καθημερινότητά σας και η ευθύνη μας γίνεται μεγαλύτερη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button