Ειδήσεις

Την Τρίτη οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης

Μετά την ματαίωση των κατά την 13-5-2019 και 17-5-2019 συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από τις αριθμ. 11044 και 11330 προσκλήσεις συνεδριάσεων, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση την 21 του μηνός Μαϊου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στον πίνακα θεμάτων των προηγούμενων δύο προσκλήσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάταξη του άρθρου 96 παρ. 3 (σημείωση: 112 παρ. 3 για Κοινοτικό Συμβούλιο) του Δ.Κ.Κ. (Ν.3463/2006 ΦΕΚ Α’ 114), το Συμβούλιο κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση θα έχει απαρτία και θα αποφασίσει με την παρουσία τουλάχιστον του 1/3 του συνολικού αριθμού των μελών του 01ο ΘΕΜΑ : Έγκριση πρακτικού διαπαραταξιακής και διακομματικής επιτροπής του Δήμου Ξάνθης με θέμα την κατανομή των χώρων υπαίθριας διαφήμισης για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων των παρατάξεων και κομμάτων για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου και 2ης Ιουνίου 2019 και την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 26ης Μαΐου 2019 (συντάκτρια Καλλιόπη Τζανόγλου)
02ο ΘΕΜΑ :Συμπλήρωση των αριθμ.3/2019 & 23/2019 προγενέστερων αποφάσεων Δ.Σ. Ξάνθης σχετικά με την “Μερική τροποποίηση ΟΕΥ Δήμου Ξάνθης σύμφωνα με το άρθρο 91 του Ν.4583/18 (ΦΕΚ.Α’ /212/2018) Ένταξη του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” σε οργανικές μονάδες των Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και στελέχωση αυτών με μόνιμο προσωπικό” (συντάκτρια Καλλιόπη Τζανόγλου)
03ο ΘΕΜΑ :Χορήγηση έγκρισης εισόδου – εξόδου για αντιπροσωπευτικό όχημα “ελαφρύ φορτηγό” στην εγκατάσταση “τυροκομείο” σε δημοτική οδό συμβάλλουσα στην οδό Τρ. Μιχαηλίδη (συντάκτρια Αικατερίνη Μανά)
04ο ΘΕΜΑ :Κατανομή πιστώσεων για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης (συντάκτης Θεόδωρος Πιπέλης)
05ο ΘΕΜΑ :Έγκριση έκθεσης με τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το 1ο τρίμηνο του έτους 2019 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος ΟΕ)
06ο ΘΕΜΑ :Δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Αγίας Λαύρας (εισηγήτρια Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Δέσποινα Παρτσαλίδου, Πρόεδρος ΕΠΖ) Την Τρίτη και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010 για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθεί σχετική απόφαση:
01ο ΘΕΜΑ :Μεταφορά πίστωσης στη Σχολική Εφορεία του μειονοτικού δημοτικού σχολείου Χρύσας (συντάκτρια Αικατερίνη Μανά)
02ο ΘΕΜΑ :Μεταφορά πίστωσης στη Σχολική Εφορεία του 2ου μειονοτικού δημοτικού σχολείου Κιμμερίων (συντάκτρια Αικατερίνη Μανά)
03ο ΘΕΜΑ : Λήψη προσωρινών μέτρων κυκλοφορίας σε οδούς κατά τη διενέργεια ειδικών δοκιμασιών που έχουν επιλεγεί από τη Δ/νση μεταφορών και Επικοινωνιών
04ο ΘΕΜΑ : Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Ξάνθης και Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας Θράκης για το έργο: “Ανακαίνιση Νηπιαγωγείου Δαφνώνα”
05ο ΘΕΜΑ :7η αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2019 (συντάκτρια Χριστίνα Ράλλη)
06ο ΘΕΜΑ :Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας ίδρυσης υπεραγοράς λιανικού εμπορίου στην ετερόρρυθμη εταιρεία “MODOLE OUTLET E.E.” στο 2ο χλμ Ξάνθης Πετεινού (συντάκτρια Δέσποινα Βασιλούδη)
07ο ΘΕΜΑ : Παράταση υπάρχουσας σύμβασης μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες του προγράμματος Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) και εξουσιοδότηση Δημάρχου Ξάνθης (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
08ο ΘΕΜΑ : Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας, παράταση υπάρχουσας μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του 9ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης και εξουσιοδότηση Δημάρχου Ξάνθης (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΡΕΜΣΙΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button