Ειδήσεις

Απρόσκοπτα και με εντατικούς ρυθμούς η κατασκευή του Κυνοκομείου Ξάνθης

Με εντατικούς κι ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς εξελίσσεται η κατασκευή του Δημοτικού Κυνοκομείου Ξάνθης.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ύστερα από ακόμη έναν επιτόπιο έλεγχο της πορείας των εργασιών στο εργοτάξιο κατασκευής των τριών ανεγειρόμενων πτερύγων του Κυνοκομείου, που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση του έργου.
«Ο Δήμος κερδίζει ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα, επιλύοντας με τη κατασκευή του Κυνοκομείου ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Συνεχίζουμε με συνέπεια να επενδύουμε σε ένα οργανωμένο σύστημα περίθαλψης των τετράποδων με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα», σημείωσε ο κ. Δημαρχόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου μετά την έκπτωση της αναδόχου εταιρείας στη διαγωνιστική διαδικασία, ανέρχεται στο ποσό των 380.000 ευρώ περίπου. Το Δημοτικό Κυνοκομείο περιλαμβάνει τρεις πτέρυγες εκ των οποίων οι δύο θα στεγάζουν κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για την προσωρινή φιλοξενία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με πρόβλεψη αντίστοιχων θέσεων για τον αυλισμό τους. Στην τρίτη πτέρυγα θα περιλαμβάνονται όλοι οι λειτουργικοί και βοηθητικοί χώροι που απαιτούνται για την υποστήριξη της δομής όπως το ιατρείο κ.ά.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button