Ειδήσεις

Εσπερίδα του ΤΕΕ Θράκης

Το ΤΕΕ – Θράκης σε συνεργασία με το Δ.Π.Θ διοργάνωσε εσπερίδα με θέμα:
«Τεχνικοί Ασφαλείας: Ασφάλεια και υγιεινή στο χώρο εργασίας και ο ρόλος του μηχανικού»

Ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ κ. Ιωάννης Δόκας εισηγήθηκε την Επιστήμη του Τεχνικού Ασφαλείας, ο Δρ. Πολιτικός Μηχανικός κ. Γεώργιος Πανόπουλος ανέλυσε την Αξία της Ασφάλειας ενώ την εμπειρία τους από την πράξη ως Τεχνικοί Ασφαλείας μετέφεραν οι συνάδελφοι Μηχανικοί και Τεχνικοί Ασφαλείας της Sunlight κ. Σταμάτης Ασημής και Στυλιανός Χόης και το μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας & Υποδομών – Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία του ΤΕΕ – Θράκης κ. Θεανώ Καρακώστα.

Ακολούθησε μία άκρως ζωντανή και ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ τόσο των συναδέλφων μηχανικών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στην πράξη όσο και των μελλοντικών συναδέλφων που βρίσκονται ακόμη στα έδρανα του πανεπιστημίου και αγωνιούν για αυτό που θα συναντήσουν αύριο μπροστά τους.
Την εκδήλωση συντόνισαν ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ – Θράκης κ. Βασίλειος Ασημίδης και ο Επιμελητής της Μόνιμης Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας & Υποδομών – Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία του Τμήματος κ. Λουκάς Αυγέρης.

Τέλος την εσπερίδα χαιρέτησαν με τοποθετήσεις τους ο κ. Αλέξανδρος Κοκκάλης Καθηγητής του ΔΠΘ ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ – Θράκης κ. Δημήτριος Λουρίκας.

Να σημειωθεί ότι όλες οι εισηγήσεις θα υπάρξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ – Θράκης http://www.teethrakis.gr/

Από το Γραφείο Τύπου ΤΕΕ-Θράκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button