Ειδήσεις

Kλιμακώνει την πολιτική της παρέμβαση η Κομματική Οργάνωση Ξάνθης του ΚΚΕ

Με πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας κλιμακώνει την πολιτική της παρέμβαση η Κομματική Οργάνωση Ξάνθης του ΚΚΕ μετά την κατάθεση των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης. Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μάη κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κώστα Βογιατζή, υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, επισκέφθηκε τα Κιμμέρια. Στη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής αναδείχτηκε η ανάγκη σε όλες τις κάλπες της 26ης Μάη να βγει πιο δυνατό το ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης για να δυναμώσει η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική.

Το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκε μαζική παρέμβαση στα καταστήματα της 28ης Οκτωβρίου και το παζάρι με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Αβδήρων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βούλα Μαχαιρίδου και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστα Βογιατζή.

Η δραστηριότητα της επόμενης βδομάδας κορυφώνεται την Πέμπτη 9 Μάη, μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, με την εκδήλωση με θέμα «Τσάκισε τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά». Θα μιλήσει η Βούλα Μαχαιρίδου, μέλος της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Αβδήρων με τη Λαϊκή Συσπείρωση, και θα χαιρετίσει ο Σαλή Εφέντη, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Urban Pulse και άλλα νεανικά σχήματα.

Κομματική Οργάνωση Ξάνθης του KKE

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button