Ειδήσεις

Κωστής Σιμιτσής: με δυνατό ψηφοδέλτιο αλλά και συγκεκριμένο πρόγραμμα στη μάχη των περιφερειακών εκλογών

Τον συνδυασμό του «Περιφέρεια σε Δράση» κατέθεσε στα δικαστήρια της Κομοτηνής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωστής Σιμιτσής, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους και συνεργάτες.

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο 60 προσώπων, με συμμετοχές έμπειρων στελεχών της αυτοδιοίκησης, με γνώσεις στη διοίκηση, τον τουρισμό και την ανάπτυξη, αλλά και νέων ανθρώπων, με επιστημονική κατάρτιση και φρέσκιες ιδέες.

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, ο κ. Σιμιτσής δήλωσε:

«Η παράταξή μας διαθέτει ένα μεγάλο παρελθόν, μία ιστορική διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση. Είμαστε η παράταξη που γκρέμισε τις μπάρες κι έφερε την ισονομία. Μια παράταξη με πολύ μεγάλο μέλλον, με προτεραιότητες την ανάπτυξη και την ευημερία των κατοίκων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουμε από πόλη σε πόλη κι από χωριό σε χωριό το πρόγραμμά μας για την Περιφέρεια.

Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο εξόδου από την οικονομική απομόνωση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με έμφαση στην αγροτική παραγωγή και τον τουρισμό, στην επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε όλες τις μη αστικές περιοχές και στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων από τα προγράμματα για τα ‘Έξυπνα Χωριά’ και τις ‘Έξυπνες Πόλεις’. Είναι η πολιτική πρόταση που θα ανεβάσει την Περιφέρεια ψηλά και την οποία καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button