Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Ξάνθης εύχεται «καλή επιτυχία» στην ομάδα παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εύχεται στους αθλητές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης «καλή επιτυχία» στη διεκδίκηση τίτλων στους επικείμενους αγώνες τελικού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων, που διοργανώνει στον Βόλο η ΕΠΟ, στο πλαίσιο της 1ης Εβδομάδας Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης εξασφάλισε για δεύτερη χρονιά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και θα τεθεί φέτος αντιμέτωπη με την ΕΠΣ Μακεδονίας.
«Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές μας. Είναι η δεύτερη χρονιά που η ομάδα συμμετέχει στον τελικό της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης κι αυτή η διάκριση πιστοποιεί το αθλητικό ταλέντο των νέων μας, διατηρεί ψηλά τη σημαία του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου και αυξάνει τις προσδοκίες όλων μας. Συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους. Αναμένουμε με αγωνία τις επιτυχίες σας. Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να στηρίζουμε αθλητικές ομάδες που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες», ανέφερε ο κ. Δημαρχόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button