Ειδήσεις

«566 Χρόνια από την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως- Ο Απόηχος της Αλώσεως στην Ελληνική Λαϊκή Ψυχή»
Εκδήλωση της ΕΑΑΣ Ξάνθης

Η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος Ξάνθης, διοργανώνει εκδήλωση στην Ξάνθη στις 11 Μαϊου, με θέμα :«566 Χρόνια από την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως- Ο Απόηχος της Αλώσεως στην Ελληνική Λαϊκή Ψυχή».

Η εκδήλωση είναι ένα τριμερές έργο πραγματοποιούμενο, σε όλη τη Χώρα, από την 40 μελή χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας και περιλαμβάνει ιστορική αφήγηση, σε συνδυασμό με ταυτόχρονη προβολή video, ποιητικό λόγο, επετειακά τραγούδια και θρήνους της Αλώσεως, συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων από το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης .

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
( ΑΡΧΕΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ-ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ- ΕΝΩΣΕΙΣ- ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, κ.α.)

Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες,

Θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για το Τοπικό Συμβούλιο της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος Ξάνθης, αλλά και όλων των μελών της Ε.Α.Α.Σ, η παρουσία σας στην εκδήλωση που διοργανώνουμε στην Ξάνθη στις 11 Μαϊ.2019,σχέση έχουσας με την Άλωση της Πόλης, με θέμα :«566 Χρόνια από την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως- Ο Απόηχος της Αλώσεως στην Ελληνική Λαϊκή Ψυχή».

Η εκδήλωση είναι ένα τριμερές ποιοτικό έργο πραγματοποιούμενο, (σε όλη τη Χώρα), από την 40 μελή χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας και περιλαμβάνει ιστορική αφήγηση (από το 330 μ.Χ μέχρι την αποφράδα 29η Μαϊου 1453), σε συνδυασμό με ταυτόχρονη προβολή video, ποιητικό λόγο, επετειακά τραγούδια και θρήνους της Αλώσεως, συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων από το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης .
Θερμή παράκληση να ενημερωθούν τα μέλη σας, οι Δάσκαλοι& Καθηγητές και οι Μαθητές και να τονισθεί η έγκαιρη προσέλευση, όσων επιθυμούν, καθότι η ώρα έναρξης είναι δεδομένη: 19:30.

Η Είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό και το Αμφιθέατρο θα είναι ΑΝΟΙΧΤΟ από 18:30.

Λεπτομέρειες όπως στην ΑΦΙΣΑ και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .

Για το Τ.Σ. Παραρτήματος Ξάνθης.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Υποστράτηγος ε.α.Γεώργιος Γεωργιάδης
Πρόεδρος ΤΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button