Ειδήσεις

Δέκα νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Κώστα Κατσιμίγα

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Κατσιμίγας, καλωσορίζει 10 νέα πρόσωπα στον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τους παρακάτω υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους:

Για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας:

Κωνσταντίνος Αγωγιάτης – Εκπαιδευτικός, Απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και της Τεχνολογίας του Μ.Ι.Θ.Ε., Υποψήφιος Διδάκτορας του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Χρήστος Φεστερίδης – Συνταξιούχος ασφαλιστής, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανδραμαϊκού και της Δόξας Δράμας, πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δράμας και πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης:

Ζαχαρούλα Γελάτου – Οδοντίατρος, Απόφοιτη Οδοντιατρικής, με μεταπτυχιακό τίτλο στη Δημόσια Υγεία, Αναπληρώτρια Διευθύντρια στο Κ.Υ. Σαπών, πρώην γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ροδόπης.

Μουαμέρ Μουσταφά – Ελεύθερος επαγγελματίας, γεωργός. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, για αρκετά χρόνια ήταν ενεργός παίκτης στις ομάδες Α.Ο.Σκάλωμα, Δελφίνια Μικρού Πιστού και Α.Π.Σ Δοκός, ενώ έλαβε μέρος και στη Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας των Αρριανών.

Μεταξία Σουλιώτη – Εκπαιδευτικός, απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφική Σχολής ΑΠΘ, με ειδίκευση στη Μεσαιωνική και Νεότερη Ελληνική Φιλολογία και Μεταπτυχιακό Τίτλο (Μάστερ) Δευτέρου Επιπέδου με θέμα: «ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» από το Τμήμα των Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Λ’ ΄Ακουιλα της Ιταλίας. Επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ροδόπης και εν ενεργεία Τακτικό Μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ροδόπης.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης:

Ευαγγελία (Λία) Δαμιανάκη – Φιλόλογος, Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εκπαιδευτικό Δράμα (Drama in Education, University of Central England, Birmingham). Γραμματέας στην ΕΛΜΕ Ξάνθης, συνεργάτιδα του πολιτιστικού συλλόγου ΦΕΞ, όπου σκηνοθετεί παραστάσεις των θεατρικών ομάδων “Οδός Ονείρων” και “Παράβασις“.

Μαρία Καρανάσου – Μπατζακίδου – Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Υπηρέτησε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως δασκάλα, υποδιευθύντρια, διευθύντρια, Σχολική Σύμβουλος, με παράλληλη συνδικαλιστική δράση στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών του Ν.Ξάνθης (γραμματέας, αντιπρόεδρος).

Ραμζή Ντελή Ιμπραήμ – Υπάλληλος στο ΚΕΠ του Δήμου Μύκης, απόφοιτος της Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστήμων του Πανεπιστήμιου Αναντολού του Εσκισεχίρ.

Εκρέμ Ρασήμ – Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Άγκυρας.

Βαγγέλης Φελεκίδης – Πολιτικός Μηχανικός, Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση σε θέματα βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης.

Τα πλήρη βιογραφικά και οι φωτογραφίες των νέων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας www.anenopro-amth.gr, στην ενότητα «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button