Ειδήσεις

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Ξάνθης στους έφηβους της ΑΣΠΙΔΑΣ

Τους έφηβους της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΣΠΙΔΑΣ Ξάνθης, η οποία προκρίθηκε στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, υποδέχτηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.
Ο κ. Δημαρχόπουλος συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές, οι οποίοι κατέκτησαν αήττητοι την πρώτη θέση του Α΄ Ομίλου (Βόρεια Ελλάδα) της Β΄ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων 2018 – 2019 και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Final 6 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Να σημειωθεί ότι εκεί, εκτός της ομάδας Εφήβων της ΑΣΠΙΔΑΣ που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική, όλες οι υπόλοιπες ομάδες διαγωνίζονται στην Α1΄ Κατηγορία.
«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους έφηβους αθλητές μας για τη σημαντική τους επιτυχία, η οποία αποτελεί επιστέγασμα της επίπονης και μεθοδικής προσπάθειάς τους και έρχεται να προστεθεί στις πολλές διακρίσεις του Συλλόγου. Η επιτυχία τους κάνει περήφανη την Ξάνθη και ταυτόχρονα δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης, αξίζουν στους προπονητές αλλά και στους γονείς τους που πάντα στέκονται αρωγοί δίπλα τους.
Εμείς ως Δημοτική Αρχή ανταποκριθήκαμε στα αιτήματα των αθλητών μας για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και θα συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, καθώς άλλωστε έμπρακτα έχουμε αποδείξει ότι επενδύουμε στον αθλητισμό» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button