Ειδήσεις

Απάντηση Μαρίνου Σδρέβανου στον Ιπποκράτη Καμαρίδη
"Σύντομα το έργο της διοίκησης θα τεθεί υπόψη του λαού της πόλης. Όταν το διαβάσει, είμαστε σίγουροι ότι θα αισθανθεί περήφανος που διετέλεσε μέλος αυτής της διοίκησης της επιχείρησης"

“Σε απάντηση των δηλώσεων του δημοτικού συμβούλου και μέλους της διοίκησης της ΔΕΥΑ κου Ιπποκράτη Καμαρίδη αναφορικά με την αποτελεσματικότητα της διοίκησης της Επιχείρησης έχουμε να απαντήσουμε τα εξής: Δεν γνωρίζουμε αν ο κος Καμαρίδης ψεύδεται συνειδητά ή ασυνείδητα. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν συμμετέχει ουσιαστικά στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ ή απλώς δυσκολεύεται να αντιληφθεί τις αποφάσεις που λαμβάνονται, μερικές μάλιστα ομόφωνα με τη δική του ψήφο, ή τελικά απλώς αρέσκεται σε φλύαρες μεγαλοστομίες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Αδυνατούμε δυστυχώς να τον παρακολουθήσουμε αλλά σεβόμενοι τον θεσμικό του ρόλο του υπενθυμίζουμε ορισμένες αλήθειες πικρές, τις οποίες επιμένει να αγνοεί τόσο αυτός όσο και οι «πρόθυμοι» πληροφοριοδότες του εντός της επιχείρησης που του διοχετεύουν αυτές τις «πληροφορίες», θέλοντας να καταστούν ρυθμιστές της κατάστασης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές όπου ονειρεύονται αλλαγές στην διοίκηση. Μάλλον δεν γνωρίζει τι ψηφίζει κατά τις συνεδριάσεις του Δ.Σ., όταν παρευρίσκεται διαφορετικά σκόπιμα επιδιώκει να αποκρύπτει την πραγματικότητα και να παραπληροφορεί τόσο τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που τον επέλεξαν για τη θέση αυτή αλλά και τους πολίτες της Ξάνθης.

Τον συμβουλεύουμε με όλη την καλή μας διάθεση και πίστη, να μην υιοθετεί άκριτα, οποιαδήποτε ατεκμηρίωτη πληροφορία του υποβάλλουν, όσον αφορά τα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ έργα καθώς και τις προτάσεις για ένταξη έργων, που έχουν υποβληθεί και βρίσκονται στη φάση της αξιολόγησης. Επισημαίνουμε μάλιστα ότι ο αριθμός αυτών των έργων θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος εάν οι πληροφοριοδότες του ανταποκρίνονταν εγκαίρως στις υποχρεώσεις τους και δεν αντάλλασαν την οκνηρία τους με την δική του κάλυψη. Η ταύτιση του με την παλιά κακή νοοτροπία που χαρακτήριζε τα διοικητικά της επιχείρησης αδικεί τόσο την επιχείρηση που υποτίθεται διοικεί σήμερα όσο και τους δημότες όσο και την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων ενώ δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις στους δημότες τους οποίους με συνέπεια και εντιμότητα υπηρετούμε.
Υπενθυμίζουμε αν και οφείλει να το γνωρίζει, ότι από το 2016 που άρχισε η υλοποίηση των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020 μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί και ήδη εκτελούνται τρία έργα ύδρευσης ενώ έχουν υποβληθεί προτάσεις για άλλα τέσσερα έργα, τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης από την αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και αυτά που αφορούν την σύνταξη/επικαιροποίηση Γενικού Σχεδίου Ύδρευσης (MASTER PLAN), και υλοποίησης σχεδίου ασφάλειας νερού. Ίσως τελικά η επιλογή του να εκτίθεται εξ αιτίας της προσήλωσης του σε έναν ανέξοδο λαϊκισμό και μια ακατάσχετη πολυλογία να είναι συνειδητή και υποδηλώνει την αγωνία του να επιβεβαιώσει την ορθότητα της επιλογής του να μην κατέλθει επικεφαλής του συνδυασμού του αλλά να στοιχηθεί πίσω από πρόσωπα που αποτελούσαν το παλιό πολύχρονο σύστημα εξουσίας της επιχείρησης που επιδιώκει την νεκρανάσταση του.

Σύντομα το έργο της διοίκησης θα τεθεί υπόψη του λαού της πόλης. Όταν το διαβάσει, είμαστε σίγουροι ότι θα αισθανθεί περήφανος που διετέλεσε μέλος αυτής της διοίκησης της επιχείρησης.”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Δ.Ε.Υ.Α.ΞΑΝΘΗΣ
Σδρέβανος Μαρίνος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button